Por a Telecinco: Filtren els detalls de la querella d'Alexia Rivas als seus caps

La periodista arremet contra la cadena i la productora on treballa

Alexia Rivas concedint una entrevista a 'socialité'Alexia Rivas acusa greument 'La fá9brica de la tele' | Telecinco

Una de les grans polèmiques de l'any està sent tot el que ha passat respecte a l'anomenat 'MerlosPlace'. Alexia Rivas torna a guanyar protagonisme en aquesta trama, on cada vegada es van desgranant més coses.

La jove periodista ha acusat els productors del programa en el qual treballa i d'altres espais com Sálvame de «fustigació, vexació i humiliació». Rivas ha acusat directament Óscar Cornejo com a responsable de 'La fábrica de la tele', de gravar-converses sense la seva autorització, d'injuriar i vexar-.

Segons 'Informalia', la núvia d'Alfonso Merlos afirma mitjançant una carta que els seus caps han tingut ànim de «fer mal i menysprear». La periodista s'ha convertit en una de les protagonistes de la història. Sembla que no li ha tremolat el pols a l'hora d'emprendre demandes contra els seus propis caps, posant en perill la seva feina.

A Alexia Rivas no li tremola el pols

El citat mitjà ha tingut accés a la carta en què Alexia Rivas es dirigeix a Óscar Cornejo. «Em dirigeixo a vostè en relació amb el contracte de treball per obra o servei subscrit entre La fábrica de la tele SL i qui subscriu», comença la carta adreçada al productor de 'La fábrica de la tele'.

Alexia Rivas ha acusat els directius d'aquests espais de ser els responsables d'«un quadre d'ansietat greu, taquicàrdia, acreditat per dos metges», és per això que la jove no ha acudit al seu lloc de treball, ja que està de baixa.

A la carta adreçada a un dels seus caps, Rivas acusa la productora d'haver «abocat de manera indiscriminada comentaris sobre la meva persona, inequívocament injuriosos o vexatoris, amb un contingut clarament ofensiu i difamatori, i que resulten innecessaris per expressar l'opinió o valoració de què es tracti, atacant directament el meu honor, la meva integritat moral, la meva imatge i la meva reputació, personal i professional, amb informació que no és veraç, ni objectiva, ni contrastada».

Així ho ha mostrat 'Informalia', mitjançant la carta enviada d'Alexia Rivas on acusa clarament els seus caps de «violència psicològica, vexacions i assetjament» La jove, fins i tot, ha reconegut que ha patit «assetjament laboral i bullying».

Tal ha estat l'enrenou mediàtic, que tres setmanes després del famós vídeo en què apareixia darrere de Merlos, Rivas ha estat portada de la revista 'Semana' i 'Hola', on se la veu a ella i a la seva parella fent un passeig pel carrer. Això últim també hauria molestat molt a la jove, ja que ha lamentat la seva falta d'intimitat.


Comentaris

envia el comentari