Alessandro Lequio

Alessandro Lequio amaga el drama de qui gairebé acaba amb el seu matrimoni

Alessandro Lequio es manté en silenci davant la realitat d'una dona molt propera a ell

Alessandro Lequio és un home ple de contradiccions. D'una banda, pot ser molt dur a l'hora d'exercir de comentarista televisiu. Llança les seves opinions sense miraments i sovint ofèn (i molt) qui els rep.

En paral·lel, pot ser el millor pare de família, atent i afectuós amb la seva filla Ginevra Ena i amb la seva dona, Maria Palacios. Alhora, però, són diverses les dones que han posat de manifest les seves infidelitats i cert esperit canallesc pel que fa a l'amor.

Lequio i la relació que va acabar amb les seves sonades històries

Lequio ha sortit sempre indemne de les polèmiques mediàtiques, tot i ser un dels personatges que més repercussió mediàtica ha tingut a Espanya. Des de la infidelitat a Antonia Dell' Atte amb Ana Obregón, a la famosa portada al llit amb Mar Flores en un hotel de Roma. Passant per les anades i vingudes amb María Palacios o per altres històries mai del tot confirmades amb Eugenia Martínez de Irujo o Silvia Fominaya.

Entre la llarga llista de conquestes del comte italià, n'hi ha una que va brillar amb llum pròpia. Va ser Sonia Moldes, a qui Lequio va estar vinculat dos anys, entre el 1997 i el 1999. Lequio havia tallat amb Ana Obregón i la seva vida transcorria entre relacions esporàdiques, festes i disbauxa.

Amb Sonia va centrar-se durant el temps que van estar junts. Habituals de les revistes del cor, fins i tot van ser fotografiats en un iot a alta mar. Lequio anava sense cap peça de roba i les fotos van aparèixer a una portada.

Sonia Moldes i Alessandro Lequio
Alessandro Lequio, un dels personatges més buscats dels anys 90, amb Sonia Moldes | GTRES

Es va arribar a dir llavors que havia estat el mateix Lequio qui va vendre les imatges a la revista. Era l'època daurada de la premsa rosa i al regnat del paper cuixé, Lequio era el rei.

La seva relació amb Moldes va acabar quan Lequio va conèixer María Palacios, la seva actual esposa. Més jove, de bona família i més discreta, Lequio se'n va enamorar perdudament. Sonia va deixar d'ocupar el focus mediàtic, però la seva vida va seguir igual d'intensa, fins que va reaparèixer per passar comptes amb el comte.

La Sonia s'ha casat (i divorciat) 4 vegades. Primer amb l'empresari Carlos Gil Stauffer, després amb Jean-Françoise Hernández, amb Tirso Tomás i amb l'últim, José Peña. La seva darrera relació ha durat vuit mesos.

La infidelitat que gairebé acaba amb el matrimoni d'Alessandro i María Palacios

Sonia va passar de portar una vida còmoda i amb una economia força pròspera a haver de treballar per arribar a final de mes. Va obrir un restaurant que va fracassar, després va començar com a comercial d'una empresa immobiliària i actualment encara exerceix de comercial, en un centre de preparació d'oposicions.

A Instagram, llueix el millor dels seus perfils i no dubta de presumir dels seus exòtics i luxosos viatges. Les operacions estètiques també es deixen veure amb intensitat a la cara.

Sonia ja no apareix als mitjans de comunicació, ja que està centrada en la seva activitat laboral i en la seva vida anònima. No obstant, sí que va fer una sonada aparició fa uns anys, on va explicar en una revista que Lequio havia estat infidel a María Palacios amb ella.

Muntatge amb fotos de Maria Palacios i Alessandro Lequio.
Alessandro Lequio hauria sigut infidel a la mare de la seva filla, al principi de la relació | ¡Hola¡ - GTRES

Suposadament, va alternar durant força temps amb les dues dones, malgrat estar ja oficialment amb Maria. Sonia va explicar que «tot i que sortia amb Maria i que estava al principi de la relació, em trucava cada dia perquè volia veure'm i ens embolicàvem».

Ella ho té clar i així ho preguntava als lectors. «Qui es pot creure que Alessandro és fidel?».

Tot i que és cert que s'ha centrat i que Lequio ja ha baixat marxes a la seva vida, costa associar la fidelitat amb la seva persona.