Alessandro Lequio es mostra com mai se l'havia vist després de la mort d'Álex

El col·laborador televisiu s'ha ensorrat després de la mort del seu fill

El col·laborador televisiu s'ha ensorrat després de la mort del seu fill | Telecinco

Alessandro Lequio està trencat de dolor sense cap mena de consol després de la mort del seu fill Álex. Encara que sempre s'ha mostrat fort davant la malaltia del seu fill, el col·laborador de televisió s'ha ensorrat després de conèixer-se la fatídica notícia de la mort del seu fill.

Aquells que han estat al seu costat durant aquests dos anys asseguren que mai havien vist així a Alessandro i confessen que ni el retrobament amb la seva filla petita i la seva dona han aconseguit reduir la seva pena.

Alessandro va estar vivint un mes a Barcelona i, tot i que se'n va anar cap allà amb esperances d'una possible operació, finalment tot es va complicar i les últimes dues setmanes van ser especialment dures per l'empitjorament de la salut del seu fill Álex. El col·laborador havia decidit viure la malaltia del seu fill Àlex en silenci.

Alessandro, sobrepassat per la mort d'Álex

Des que li van diagnosticar el càncer el 2018, Alessandro Lequio ha estat força reservat a l'hora de donar detalls sobre l'evolució de l'estat de salut del seu fill. El pare d'Álex Lequio ha sabut conservar la tranquil·litat i mantenir el tipus davant de la premsa i també entre els seus companys de treball.

Durant tot aquest trist procés i després de la mort del jove, Alessandro va complir el desig d'Álex i va evitar pronunciar-se. I encara que Lequio ha hagut d'aprendre a conviure amb la incertesa, el dolor i el dubte, tot aquest patiment l'ha sobrepassat en els últims dies.

Després de tractar-se als Estats Units, Álex havia tornat amb molta energia i tenia ganes de treballar perquè havia heretat dels seus pares un do per a les relacions públiques i un do de gents que feia que rebés l'afecte de totes les persones que tractava. Mentrestant, Alessandro treia la seva faceta més paternal i presumia de fill. Tot un gran pare, que després de la pèrdua d'Álex s'ha ensorrat, com li passaria a qualsevol en perdre un fill.


Comentaris

envia el comentari