Alessandro Lequio i Ana Obregón donen l'últim adéu al seu fill

Acompanyats de la seva parella, Carolina Monje, han assistit a l'enterrament del jove

Alessandro Lequio, Ana Obregón i Carolina Monjo entrant a al tanatori de La Paz
Els pares de l'Álex Lequio i la seva xicota s'han acomiadat d'ell per última vegada | Catalunya Diari

Malauradament, ha arribat el dia menys esperat per a tothom, i és que Ana Obregón i Alessandro Lequio han hagut de fer front al pitjor moment de la seva vida, l'últim adéu al seu fill Álex Lequio.

Les restes mortals del jove van arribar a Madrid procedent de Barcelona. L'únic fill d'Ana Obregón va morir als 27 anys el passat dimecres, 13 de maig, en un hospital de la ciutat catalana. Tots dos pares han acudit junts al tanatori de La Paz per acomiadar-lo.

Ana Obregón, Alessandro Lequio i Carolina Monjo en l'enterrament d'Álex Lequio
Carolina Monje ha acompanyat els pares el seu xicot durant l'enterrament | Catalunya Diari

A part dels pares, a l'enterrament únicament els ha acompanyat Carolina Monje, la parella d'Álex Lequio. Això es deu al fet que, arran l'estat d'alarma, no es permet a familiars i amics acudir a les sales de vetlla fins a arribar a la fase 1 de la desescalada, amb un màxim d'aforament de fins a 15 persones a l'aire lliure i 10 en espais tancats.

Ana Obregón i Alessandro Lequio més units que mai

Així ha estat el comiat d'Álex Lequio, ple de dolor i en la més absoluta intimitat, d'uns pares molt trencats. Alessandro Lequio i Ana Obregón s'han mostrat molt units en aquests durs moments, no han volgut separar-se en cap moment, ja que ara mateix els dos són el màxim suport l'un a l'altre.

Alessandro Lequio i Ana Obregón en l'enterrament del seu fill Àlex Lequio
La unió entre Alessandro Lequio i Ana Obregón està sent molt important | Catalunya Diari

En l'últim adéu, s'han vestit completament de negre i protegits amb mascaretes. Un comiat molt inusual, però que per culpa del coronavirus ha hagut de ser així.

Álex Lequio feia més de dos anys que lluitava contra el càncer fins que la malaltia va poder amb ell. El jove mai va perdre la il·lusió ni l'esperança. El fill d'Ana Obregón deixa un autèntic llegat, sempre va lluitar sense perdre el somriure.

La mort ha suposat una pèrdua irreparable en la seva mare, que ha estat amb ell des del moment en què se li va detectar el càncer. Tots dos van arribar a anar als Estats Units per tractar-lo. Alessandro Lequio també va estar amb ells fins al final.

Els últims dies de vida de l'Álex Lequio han estat a Barcelona, localitat on es trobava ingressat seguint un nou tractament, que per desgràcia no ha estat suficient per salvar-li la vida.

Ana Obregón abraça Alessandro Lequio instants abans de l'enterrament
El dolor d'Ana Obregón buscant consol en Alessandro Lequio | Catalunya Diari


Comentaris

envia el comentari