La infanta Cristina rep la notícia que la reina Letícia volia evitar

La germana de Felip VI està molt contenta

 La Infanta Cristina somrient pel carrer
La infanta Cristina ha rebut bones notícies | Catalunya Diari

 

La crisi del coronavirus va comportar que el govern decretés l'estat d'alarma i amb aquest el confinament dels ciutadans així com mesures molt estrictes i necessàries com el tancament de molts negocis, per exemple. De la mateixa manera, entre aquestes va determinar que els presos de les diferents presons espanyoles no podrien rebre visites i també que veurien suspeses les sortides que ells tinguessin permeses.

 

Aquestes imposicions portar al fet que la infanta Cristina no pogués veure el seu marit, Iñaki Urdargarin, que segueix complint condemna pel cas Nóos a la presó de Brieva (Àvila). I és que ni ella podia anar a la presó ni ell podia sortir per gaudir d'algun dels seus permisos penitenciaris ni tampoc per seguir fent les seves tasques de voluntariat a la Llar Don Orione.

 

No obstant això, la germana de Felip VI està contenta perquè acaba de rebre bones notícies gràcies al pla de desconfinament. En concret, s'ha publicat que el govern permet que, a partir del 14 de maig i complint amb totes les mesures d'higiene i seguretat imprescindibles, els presos podran tornar a tenir comunicacions a la zona del locutori de les presons. Així mateix, també s'ha indicat que podran gaudir de les sortides que tenien concedides.

 

D'aquesta manera, Iñaki podrà tornar a realitzar les tasques de voluntariat que venia desenvolupant i que tan beneficioses li estaven resultant. I és que s'havien convertit en un 'respir d'aire fresc', a la manera perfecta per trencar amb la rutina carcerària. Això sí, de moment no podrà veure la seva dona i els seus fills perquè estan vivint a Ginebra i les fronteres romanen tancades.

 

Així mateix, s'ha revelat que s'està considerant la possibilitat que els presos que estiguin en segon i tercer grau penitenciari puguin sortir de la presó i continuar el confinament a casa amb les seves famílies. I d'això es podria beneficiar el cunyat de la reina Letícia. Tanmateix, caldrà esperar per veure quina decisió es pren finalment.

 

 

 

 

  


Comentaris

envia el comentari