L'últim missatge de la xicota d'Álex Lequio

La seva parella li ha dedicat unes paraules molt boniques per acomiadar-se d'ell

Àlex Lequio i Carolina Monjo el dia que van adoptar el seu gos
Carolina Monje s'acomiada d'Álex Lequio a les xarxes | Instagram

La xicota d'Álex Lequio, Carolina Monje, ha volgut acomiadar-se públicament del seu amor a les xarxes socials amb un emotiu missatge dedicat a qui va ser la seva parella durant 2 anys, i l'ha acompanyat amb diverses fotografies d'ells junts durant els seus diferents viatges.

«El meu nen bonic, el meu nadó de nadó, el meu amor, la meva llum, la meva Puchum, el meu TOT. Per a mi sempre hauràs guanyat la batalla al més fort i al més lluitador. Ens has donat una lliçó de vida a tots els que t'envoltàvem, per tot el que desprenies; força, felicitat, amor, sentit de l'humor, carisma,intel·ligència, saviesa, saber estar, amic dels teus amics i el millor de tot, és que ets i seràs el millor xicot que ningú podria desitjar».

El missatge més emotiu

Un missatge en què ha recordat tot el que han viscut junts, i en què agraeix tots els moments passats al costat d'ell: «Gràcies de tot cor per aquests gairebé dos anys amb tu, els millors anys de la meva vida. Dono milions de gràcies a la vida i a tu per haver-me donat l'oportunitat de conèixer-te i compartir cada instant des de llavors.

 

Les nostres albes en Vivood, les passejades a Santorini, els banys gelats a Lapònia i els nostres capvespres a Es Vedra. Tinc tantíssims records junts i tots em fan plorar de riure o de felicitat. La nostra manera de parlar com nens petits, de cuidar-nos, d'estimar-nos incondicionalment i recolzar-nos en tot».

 

Un record que Carolina sempre mantindrà en la seva ment i en el seu cor, encara que tots els seus plans de futur es truncaran per sempre: «Fins que un maleït maig 13 va truncar la teva vida i per conseqüència, la de tots els que et volíem. Tots els nostres plans de futur es van acabar en aquell instant. Però en el fons sé que ets aquí amb mi, ho sé, et sento molt a prop i sé que sempre estarem junts».

 

Carolina Monje també ha tingut paraules d'agraïment cap als pares de l'Álex, Ana Obregón i Alessandro Lequio, enaltint la seva força i valentia durant tot aquest procés d'acompanyament en la malaltia al seu fill: «Donar-li les gràcies als millors pares que podries haver tingut, als quals admiro per la seva incalculable força, valentia i amor cap a tu. Sempre formaran part de mi», continua el text.

 

«Com solies dir, som els teus companys de batalla i crec que no podries haver escollit millor. Gràcies per haver portat a aquest món a l'home de la meva vida. T'estimo per i per sempre, el meu nen bonic», ha conclòs Monje.


Comentaris

envia el comentari