Clemente Lequio compon una cançó dedicada al seu germà Álex

El jove ha compartit el tema a través del seu compte d'Instagram

Álex Lequio durant l'esdeveniment 'The Petite Fashion Week' a Madrid
Álex Lequio rep una dura notícia per culpa del coronavirus | Catalunya Diari

La societat espanyola encara plora la pèrdua del jove Álex Lequio, que va morir el passat 13 de maig després de dos anys lluitant contra un càncer. Des d'aleshores, han estat moltes les mostres de condol i estima que li han dedicat al jove, sigui a través de programes de televisió o bé amb publicacions a xarxes socials.

Ara, el seu germà Clemente, que al llarg dels últims dies ha compartit diverses imatges d'ell i Álex a Instagram, ha fet públic un bonic i emotiu regal dedicat al seu germà.

Una cançó titulada 'Your angel'

Així les coses, el fill d'Alessandro Lequio i Antonia Dell'Atte ha estat treballant en un tema instrumental de caràcter celestial; una cançó molt «especial» que el jove ha compost «en les últimes setmanes», tal com el mateix Clemente s'ha encarregat d'explicar al text que acompanya la fotografia del vídeo.

Una instantània que, d'altra banda, mostra dues mans entrellaçades, representant la unió entre la Terra i el cel, una sensació que el jove viu més fortament que mai a conseqüència de la pèrdua del jove Álex. El tema ha rebut el nom de 'Your angel'.

Antonia Dell'Atte mostra el seu suport a Clemente

La publicació ha aconseguit esdevenir tot un èxit, ja que són nombroses les persones que han escoltat aquesta cançó composta per Clemente i que han deixat els seus comentaris d'ànims dedicats al jove.

Una de les persones que ha volgut mostrar el seu suport a Clemente Lequio ha estat la seva mare. En aquest sentit, Antonia Dell'Atte ha deixat plasmades unes paraules d'allò més emotives: «El cel infinit i la Terra junts... Dues ànimes i un esperit en harmonia», escrivia la model italiana en una publicació que ja compta amb més de 53.000 reproduccions.


Comentaris

envia el comentari