URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

L'últim comiat de Carolina Monjo al seu xicot Àlex Lequio

La pèrdua del fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón ha suposat un cop dur

Imatge d'Álex Lequio i la seva nòvia Carolina Monjo
Carolina Monjo ha estat molt unida a la seva noia | Instagram

La mort d'Álex Lequio ha deixat un profund buit en els seus familiars i amics, especialment en els seus pares Alessandro Lequio i Ana Obregón.La seva xicota, Carolina Monjo, també està totalment devastada després de la pèrdua del seu gran amor.

Carolina Monjo ha volgut dedicar-li unes emotives paraules al seu xicot Álex Lequio a través d'Instagram. La jove ha rescatat algunes fotos dels dos junts en els seus viatges, unes imatges precioses que demostren com d'enamorats estaven.

«El meu nen bonic, el meu nadó de nadó, el meu amor, la meva llum, el meu Puchum, el meu tot. Per a mi sempre hauràs guanyat la batalla al més fort i al més lluitador», començava escrivint la jove, que es troba molt desolada després de la mort d'Álex Lequio.

El comiat més emotiu

«Ens has donat una lliçó de vida a tots els que t'envoltàvem, per tot el que transmeties; força, felicitat, amor, sentit de l'humor, carisma, intel·ligència, saviesa, saber estar, amic dels teus amics i el millor de tot, és que ets i seràs el millor xicot que ningú podria desitjar», ha afegit Carolina Monjo, acomiadant-se així del seu xicot a les xarxes socials.

La parella tenia una relació molt estable i molt sòlida, els dos es volien molt i així ho manifestaven en les seves xarxes socials. Tant Álex com Carolina sempre han mostrat la seva felicitat a Instagram. No obstant això, al cap de pocs minuts ha decidit esborrar la publicació.

«Gràcies de tot cor per aquests gairebé dos anys amb tu, els millors anys de la meva vida. Dono milions de gràcies a la vida i a tu per haver-me donat l'oportunitat de conèixer-te i compartir cada instant des d'aleshores», ha escrit la jove.

Carolina també ha volgut recordar els viatges que ha fet amb la seva parella. «Les nostres albades a Vivood, les passejades a Santorini, els banys gelats a Lapònia i els nostres capvespres a Es Vedra. Tinc tantíssims records junts i tots em fan plorar de riure o de felicitat. La nostra manera de parlar com nens petits, de cuidar-nos, d'estimar-nos incondicionalment i recolzar-nos en tot», descrivia la jove mitjançant aquest text tan bonic que ha deixat a tots els seus seguidors completament emocionats.

La jove ha volgut agrair als seus pares per com s'han portat, que sempre han estat pendent de tot i lluitant al seu costat. «Donar-li les gràcies als millors pares que podries haver tingut, als quals admiro per la seva incalculable força, valentia i amor cap a tu. Sempre formaran part de mi», confessava la xicota d'Álex Lequio.


Comentaris

envia el comentari