Espanya plora la pèrdua d'Álex Lequio, el jove somrient que ha marxat massa aviat

Moltes cares conegudes del país han lamentat la pèrdua del jove empresari als seus 27 anys

Moltes cares conegudes del país han lamentat la pèrdua del jove empresari als seus 27 anys | Catalunya Diari

Ana Obregón i Alessandro Lequio són dos dels personatges més coneguts de la crònica social espanyola. I com no podia ser d'altra manera, des del seu naixement, Álex Lequio es convertia en una figura pública que hem vist créixer.

La seva tràgica mort als27 anys ha commocionat tot el país. Després d'una dura lluita contra el càncer que patia des de fa dos anys i després de sotmetre's a nombrosos tractaments contra lamalaltia, el jove empresari ha perdut la vida deixant la seva família completament desolada.

Milers de missatges de suport

Des que es va conèixer la seva mort, les xarxes socials s'han inundat amb milers de missatges d'afecte i suport a la família del jove, que després de dos anys de patiment ha confirmat el pitjor dels seus temors.

Tant persones anònimes com reconeguts famosos de tots els àmbits socials i culturals han volgut acomiadar-se del jove empresari i mostrar el seu més sentit condol a l'entorn més proper d'Álex Lequio. Moltíssimes cares conegudes del món de l'art, la política, el periodisme i l'esport s'han sumat a les mostres de dolor per la tràgica mort del jove.

Els periodistes Toñi Moreno, Ana Rosa Quintana, Júlia Otero, Tomás Roncero, Carmen Alcayde, Maria Teresa Campos i Ramón García han estat algunes de les cares televisives que han expressat la seva profunda tristesa.

Emotiu missatge de Ramón García

El missatge del mític presentador de TVE, amic molt proper a Ana Obregón, ha estat un dels més emotius. «El vaig conèixer quan era un nadó. L'he vist créixer i per a mi era un nen molt especial. Avui la meva estimada Ana ha perdut el seu únic fill i això ha de ser duríssim. Des d'avui li envio tot el meu afecte i el programa d'avui va dedicat a la meva companya de treball i que segueix sent una de les meves millors amigues», deia Ramón García visiblement dolgut en ple directe.

 

El condol d'artistes, esportistes i polítics

Artistes com Alejandro Sanz, Pastora Soler, Blas Cantó, Elena Tablada, Lidia San José i Kiko Rivera, que coneixia personalment al jove, també han mostrat el seu condol a les xarxes socials.

Personalitats del món de l'esport com el pilot espanyol Carlos Sainz i polítics com Albert Rivera, que no tenien cap relació amb el jove, també han volgut donar suport a la família en aquests moments tan durs.

Encara no hi ha mostra d'afecte que pugui consolar aquests pares, però són moltes les persones que han volgut mostrar el seu suport a la família. El que queda clar és que la tristesa i incredulitat per la mort d'algú tan jove que ha patit tant és un sentiment que tots compartim.


Comentaris

envia el comentari