El nou cop professional i econòmic que deixa a Rocío Carrasco totalment enfonsada

La mare de Rocío Flores també ha estat afectada per la crisi del coronavirus

Rocío Carrasco sortint dels Jugats d'Alcobendas al juliol de 2017
Rocío Carrasco, obligada a ajornar el musical de la seva mare | Espanya Diari

Des que Rocío Flors iniciés la seva aventura a 'Supervivientes', no han deixat de sorgir infinits rumors sobre una possible reconciliació amb la seva mare, així com diverses especulacions sobre les veritables causes de la seva separació.

Rocío Carrasco s'ha convertit en un dels personatges més buscats del món del cor. Feia molts anys que estava en silenci, sense aparèixer a la televisió. Les seves últimes aparicions van ser en el programa 'Hable con ellas', espai que presentava juntament amb altres companyes.

A partir d'aquí va tornar a desaparèixer de la televisió, fins a principis d'aquest any que va tornar per anunciar el musical de la seva mare 'Qué no daría yo por ser Rocío Jurado', un esdeveniment que ha anat promocionant al llarg dels últims mesos, amb molta il·lusió, i sent un dels projectes més importants de la seva vida.

Aquest és un espectacle dedicat a la seva mare en el qual s'ha implicat en cos i ànima. Fa molt de temps que està preparant aquest gran projecte musical. No obstant això, el coronavirus ha trastocat tots els seus plans, amb tan sols tres espectacles celebrats. Ara, l'exparella d'Antonio David Flores haurà de fer front als problemes professionals.

La productora de l'espectacle, la mateixa Rocío Carrasco, s'ha vist obligada a ajornar la gira que s'havia de celebrar a Adra, Carmona, Santiago de Compostel·la, Pamplona, Bilbao, Vigo i Pontevedra.

Nou revés per Rocío Carrasco

Tot i que avui dia res es pot considerar com a oficial, les pròximes dates seran entre agost i desembre d'aquest mateix any. El musical es reprendrà sempre que el coronavirus ho permeti i la situació del país sigui l'òptima per a poder desenvolupar aquesta classe d'espectacles on es concentren moltes persones.

Aquest nou revés ha afectat molt a la filla de Rocío Jurado, que tenia unes immenses ganes de poder seguir amb 'Qué no daría yo por ser Rocío Jurado'. El problema està en el fet que, quan els teatres es puguin reobrir, ho faran amb una limitació d'aforament d'un terç i amb butaca preassignada, quelcom que potser no interessa a Carrasco, perquè no li sortiria rendible, de manera que hauria de fer front a un problema econòmic.

Per raons òbvies, tot això és un misteri, ja que, a mesura que passen les setmanes, les circumstàncies canvien. De moment, Rocío Carrasco es manté a l'espera de saber les conseqüències del coronavirus en aquest espectacle tan esperat per ella.


Comentaris

envia el comentari