Reconciliació a la vista: L'única persona capaç d'unir Rocío Flores i la seva mare

La filla de Rosa Benito és molt amiga de les dues i podria impulsar-les a fer les paus

Rocío Flors, a 'Supervivientes 2020'
Rocío Flores podria fer les paus amb la seva mare aviat | Telecinco

A mesura que passen els dies es van coneixent més detalls sobre la relació entre Rocío Flores i Rocío Carrasco. Ja fa més de 7 anys que mare i filla no es parlen, i sembla que això seguirà així a no ser que la filla d'Antonio David Flores li demani perdó.

L'aparició de Rocío Flores a 'Supervivientes' ha obert aquest debat novament després de tant temps silenciat. Carrasco, per al moment, no s'ha pronunciat, tot i que des del seu entorn s'ha confirmat que no està veient el 'reality'. Rocíito necessitaria una disculpa per part de la seva filla, quelcom sembla estar molt lluny, ja que les dues creuen que no han de disculpar-se. Ara, un temps després, entra en joc una persona que podria afavorir aquesta reconciliació tan esperada.

De qui parlem? Bé, es tracta de Rosario Mohedano, la filla d'Amador Mohedano i Rosa Benito. «Sóc la mediadora, sempre estic al mig i això és difícil», va confessar en una ocasió per a la revista 'Lecturas'. Ara, aquestes declaracions tenen sentit i, de fet, podria donar una empenta a Flores perquè demanés perdó a la seva mare. 

Tot depèn de Rosario Mohedano

La filla de Rosa Benito sempre mostra el seu suport tant a mare i filla, ja que amb les dues manté una excel·lent relació. «Quin orgull sento amb tu i què bonica ets!», va escriure a les seves xarxes socials fa uns dies compartint una imatge de la jove a 'Supervivientes'

Ara bé, no tot és bufar i fer ampolles i segurament caldrà esperar perquè Rocío Flores roman al 'reality' i, evidentment, no pot disculpar-se. Mohedano, però, sembla aportar força llum i esperança a aquesta fosca relació trencada entre mare i filla. 


Comentaris

envia el comentari