El duríssim avís que ha llançat Roberto Leal: «Així no»

El presentador posa en coneixement la irresponsabilitat d'alguns pares

Roberto Leal al plató d'Operación Triunfo a TVE
Roberto Leal adverteix de la irresponsabilitat d'alguns pares | TVE

Roberto Leal no ha pogut aguantar més després d'haver estat testimoni d'una situació que posa en risc a tota la població. El presentador decidia denunciar el que ha passat a les seves xarxes socials advertint que les coses no s'estaven fent bé.

La seva queixa residia principalment en la irresponsabilitat de molts adults en sortir a passejar amb els seus fills sense respectar les condicions que s'han llançat al respecte, per evitar el contagi per Covid-19. «Crec que d'això no s'han assabentat molts encara», ha començat dient Leal al seu compte de Twitter.

«No pot sortir la parella a passejar amb el nen o els nens alhora. Només un adult per cada tres nens. Avui he vist a MOLTES parelles amb un nen o dos... Així NO» escrivia al costat d'una foto on s'explicava les normes publicades pel Govern.

Encara falta molt perquè l'Executiu central permeti a les famílies sortir juntes a passejar, de moment els menors només podran sortir acompanyats per un adult que podrà portar amb ell fins a tres nens, durant una hora al dia i dins de l'horari estipulat per a les sortides de menors de catorze anys.

El missatge del presentador de 'Pasapalabra' ha rebut molt suport dels seus seguidors, que ja compta amb més de mil 'm'agrada' i desenes de comentaris. «Em dius un motiu, que no sigui l'obediència cega, pel qual els pares que conviuen junts no poden sortir junts amb els fills? A casa junts no corren risc i al carrer si?» li va preguntar directament una tuitera.

Una pregunta que va tenir resposta immediata per part de l'andalús: «Perquè som més persones amb probabilitat d'infectar o ser infectats per tercers. Matemàtica pura. Jo també visc amb la meva parella i ens atenim al que hi ha. No queda altra» va contestar el presentador.


Comentaris

envia el comentari