L'emotiu missatge de comiat de Clemente Lequio al seu germà Àlex

El jove l'ha recordat amb unes boniques paraules a les seves xarxes socials

Alessandro, Álex i Clemente Lequio en un sopar
Clemente s'ha volgut acomiadar del seu germà amb diverses fotos junts | Instagram

La mort d'Álex Lequio a causa d'un càncer amb tan sols 27 anys ha deixat un gran buit entre tots aquells que l'estimaven. El jove empresari ha perdut avui la vida després d'estar un mes ingressat en una clínica de Barcelona, acompanyat de la seva mare, Ana Obregón, i del seu pare, Alessandro Lequio.

Segurament, qui ja es troba viatjant cap a la ciutat comtal, si no es trobava ja en ella, és el seu germà, Clemente Lequio. Abans, però, no ha dubtat a tenir un record especial a través de les seves xarxes socials.

I és que el fill d'Antonia Dell'Atte i Alessandro Lequio ha volgut llançar un emotiu missatge de comiat al costat de diverses imatges seves al costat d'Álex però també d'ells dos al costat del seu pare. Tot i que havien admès que durant molts anys van estar separats, la malaltia d'Álex els havia unit. Ara Clemente està segur que «algun dia ens tornarem a veure i podrem gaudir el temps perdut i mal gastat».

Les últimes paraules de l'Àlex

Malgrat lamentar la pèrdua del seu germà i tenir «un dolor immens», Clemente consolava sabent que aquest dolor «en petitíssima part s'alleuja pensant que ja no estàs patint».

També volia recordar quines van ser les últimes paraules que va poder escoltar del seu germà. En anglès, escrivia el que va ser el seu últim missatge: «Respira profund. Gaudeix la vida. Alguns la doneu per garantida».


Comentaris

envia el comentari