Dol a la família reial: Mor un cosí molt proper de la reina Sofia

Pau Brandam ha mort als 72 anys d'edat a Londres

La Reina Sofia, seriosa i de negre durant un acte
La Reina Sofia ha rebut un dur cop per la mort del seu cosí germà. | ESPAÑADIARIO
 

La Família Reial espanyola torna a estar de dol. En plena crisi del coronavirus, la reina Sofia ha rebut la notícia de la trista mort del seu cosí germà, Pau Brandam. L'aristocràtic ha mort als 72 anys d'edat a Londres. Tot i que la mort de Pablo es va produir el passat 9 de maig, no ha estat fins aquest passat dissabte 16 de maig quan la Casa Reial grega ha donat a conèixer la notícia amb una publicació a Instagram.

A la imatge compartida apareix el recentment mort acompanyat per la reina Sofia i els germans d'aquesta, Irene de Grècia i el rei Constantí, tots molt somrients. «Mort de Pau Brandam, primer germà del rei Constantí, la reina Sofia i la princesa Irene de Grècia. Pau Brandam era fill de la princesa Caterina de Grècia, Lady Brandam, germana del rei Alexandre, el rei Jordi II, el rei Pau de Grècia, la reina mare Helena de Romania i Irene, duquessa d'Aosta. A Londres, el 9 de maig» plasma el text.

Captura Instagram Casa Reial grega
La Casa Reial grega ha revelat la notícia de la mort de Pablo Brandam amb una publicació a Instagram. | Instagram

Excel·lent relació amb la reina Sofia

Es tracta d'un cop molt dur per a la reina emèrita, que tenia una excel·lent relació amb el seu cosí, fins i tot solia coincidir freqüentment amb ell durant els seus constants viatges a Londres i Grècia. La seva defunció arriba en un moment especialment complicat per als comiats fúnebres. En plena pandèmia, la reina haurà de viure des de la distància la mort i l'enterrament d'un dels seus parents més estimats.

Tal com afirmava 'Vanitatis', l'emèrita es troba al palau de la Zarzuela, on resideix amb la seva germana Irene, també molt dolguda per la mort del seu cosí. Als seus 81 anys la reina es troba en el grup de risc, motiu pel qual roman confinada i complint rigorosament amb les indicacions de les autoritats sanitàries, una situació que li ha impedit acomiadar-se del seu estimat cosí.


Comentaris

envia el comentari