Alessandro Lequio amb els seus dos fills, Álex i Clemente

Alessandro Lequio i el seu fill Clemente, una relació trencada que comença a notar-se

L'enterrament d'Álex Lequio podria ser el motiu pel qual Alessandro i Clemente no tenen contacte

Ja han passat gairebé tres mesos des de la mort d'Álex Lequio, el fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón. L'Álex no va poder superar la batalla contra el càncer, i finalment va perdre la vida el passat 13 de maig amb només 27 anys. La família semblava més unida que mai a l'hora d'acomiadar al jove, però ara ha sortit a la llum la veritable situació a la qual es va haver d'afrontar Clemente, un dels germans del difunt. 

Antonia Dell'Atte explica què va passar amb el seu fill 

Va ser Antonia Dell'Atte, exdona d'Alessandro Lequio i la mare de Clemente, la que va declarar al programa 'Lazos de Sangre' de TVE que el seu fill no havia anat al funeral perquè no havia estat convidat: «Es va assabentar després que hi havia aquesta missa, això li hauria d'haver dit el seu pare. Clemente va escriure una carta que al funeral no es va llegir, ni se'l va anomenar». 

Després d'aquestes polèmiques paraules de la italiana, María Patiño va voler desmentir-la públicament: «Antonia menteix. Ana Obregón sí que va convidar a Clemente i puc demostrar-ho». «Ana sí que li va dir a Clemente, però per les circumstàncies provocades per la Covid i els avions, ell no hi va poder acudir. És més, ella es va oferir a pagar-li el bitllet, ja que Clemente viu a Miami. Ana va ser molt considerada, i hi va haver fins i tot un 't'estimo' al missatge» afirmava la periodista. No obstant això, Patiño va voler remarcar que «a un funeral no es convida a ningú». 

Després de tot el revolt causat, Clemente va voler defensar a la seva mare a través d'una publicació a Instagram: «La meva mare mai ha mentit en el que va dir en la seva última aparició televisiva. La meva mare té el meu total suport». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primera y última vez que hablo del tema. Gracias

Una publicación compartida de Clemente Lequio (@clem2leq) el

De moment, ni el seu pare, Alessandro Lequio, ni Ana Obregón han volgut manifestar-se respecte a aquest tema. A més, tal com es pot comprovar a les xarxes socials, ni Alessandro ni Ana segueixen a Clemente al seu perfil, cosa que podria donar força a les declaracions d'Antonia. 

No obstant això, alguns col·laboradors de televisió que són amics d'Obregón ha intentat aclarir què és el que va passar. Segons han informat, l'actriu va convidar a Clemente, però la situació del coronavirus va impedir que pugués acudir a l'últim acomiadament de l'Álex.