Antonio Banderas a la presentació del musical 'A Chorus line' a Barcelona, el 27 de gener del 2020

Antonio Banderas celebra el seu aniversari confessant la malaltia que pateix

L'actor ho ha fet públic a través de les seves xarxes socials

L'actor Antonio Banderas ha confessat aquest dilluns, 10 d'agost, que ha donat positiu per Covid-19, precisament el dia que celebra el seu 60è aniversari. El malagueny ha escollit les xarxes socials per fer públic el seu missatge i fer arribar als seus seguidors que es troba «relativament bé».

«Un salut a tots. Vull fer públic que avui, 10 d'agost, em veig obligat a celebrar el meu aniversari seguint una quarantena després d'haver donat positiu de la malaltia Covid-19, causada pel coronavirus

M'agradaria afegir que em trobo relativament bé, només una mica més cansat de l'habitual i confiat a recuperar-me al més aviat possible, seguint les indicacions mèdiques que espero que em permetin superar el procés infecciós que pateixo i que tantes persones està afectant arreu del planeta.

Aprofitaré aquest aïllament per a llegir, escriure, descansar i seguir fent plans per començar a donar-li significat als meus recentment estrenats 60 anys, als quals arribo carregat de ganes i d'il·lusió. Una forta abraçada a tots. Antonio Banderas».

Absent a la Gala Starlite per primer cop en 11 anys

Aquesta confessió tanca el misteri de la seva absència a la Gala Starlite que es va celebrar aquest passat diumenge a Marbella, en un sopar per a recaptar fons. Ningú entenia com Antonio Banderas, una de les personalitats més internacionals d'Espanya, i malagueny de naixement, havia faltat a un esdeveniment així.

De fet, aquest va ser el primer cop en onze anys que l'actor no va assistir a la gala. L'organització només va informar que l'actor s'absentava de la cita per «motius personals d'última hora», i la presidenta de Starlite, Sandra García-Sanjuán, va incidir en el fet que a l'actor li havia estat «impossible» estar aquella nit a Marbella. 

García-Sanjuán va explicar que Antonio Banderas és «una de les persones més compromeses, generoses i entregades que he conegut mai. Junts hem creat al llard d'aquests onze anys la Gala Starlite, i si Antonio no és aquí, és perquè realment li ha estat impossible, però ell està molt present aquesta nit, ell és el cor de la Gala Starlite».