La carta més emotiva que Humberto Janeiro no hauria esperat mai

Hores després de morir, un membre de la família Janeiro publica una emotiva carta en honor al patriarca

Humberto Janeiro en arxiu
Humberto Janeiro ha mort després d'un xoc sèptic | G3

Humberto Janeirova morir el passat diumenge 9 d'agost a causa de patir un xoc sèptic, després d'unes dures setmanes ingressat a l'Hospital Universitari de Jerez arran d'unes complicacions produïdes per la diabetis que patia des de feia anys. La família Janeiro patia un dels moments més durs. Entre els nombrosos acomiadaments que s'han fet públics després de la pèrdua, ha estat el missatge de Beatriz Trapote el més emotiu. 

Poques hores després de la defunció del patriarca de la família, la dona de Víctor Janeiro publicava un missatge de comiat en el seu compte d'Instagram on lloa la figura d'Humberto com avi dels seus néts. 

«Gràcies per ser un Súper Avi»

«Avi HUMBERTO: sóc Víctor, el teu nét, vull que sàpigues que el meu germà Oliver i jo et portarem sempre al cor. Gràcies per aquelles tardes amb 'tortitas', aquells matins de diumenge que venies a veure'ns sempre amb una sorpresa, per la teva estima, la teva simpatia i les teves bromes... gràcies per ser un Súper Avi» comença dient la carta de Beatriz Trapote.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abuelo HUMBERTO: soy Víctor tu nieto, quiero que sepas que mi hermano Oliver y yo te llevaremos siempre en el corazón. Gracias por esas tardes con tortitas, esas mañanas de domingo que venías a vernos siempre con una sorpresa, por tu cariño, tu simpatía y tus bromas... gracias por ser un Súper Abuelo.Papá y mamá me han contado lo fuerte que has sido en el hospital... yo pedí a los angelitos que si tenían que ir a buscarte te llevaran a la mejor casita del cielo porque te lo mereces!!! Abuelo prométenos que seguirás siendo feliz allí arriba, así las estrellitas brillarán y nosotros sabremos que estás ahí!!! HASTA PRONTO ABUELO. TE AMAMOS

Una publicación compartida de Beatriz Trapote (@beatrapote) el

La jove d'Humberto Janeiro ret homenatge al seu sogre simulant unes paraules d'estima i amor que els seus dos fills, Víctor i Oliver, li dediquen en aquest particular comiat. En la publicació, la periodista destaca la fortalesa del pare de Jesulín de Ubrique, així com l'amor que sempre ha demostrat als seus néts. Unes paraules que de ben segur no seran compartides per Belén Esteban, la qual sempre ha criticat que no hagin tingut en compte a la seva filla, Andrea Janeiro

«Promet que seguiràs sent feliç»

«El Papa i la Mama m'han explicat el fort que has estat a l'hospital... Jo vaig demanar als angelets que si t'havien de venir a buscar, et portessin a la millor caseta del cel, perquè t'ho mereixes!!! Avi, promet que seguiràs sent feliç allà dalt, així les estrelletes brillaran i nosaltres sabrem que estàs allà!!! FINS AVIAT AVI. T'ESTIMEM», acaba la publicació on es poden veure dues fotografies d'Humberto Janeiro gaudint dels seus néts. 

Quan Humberto i Carmen Bazán es van divorciar, els seus fills es van posicionar del bàndol de la seva mare i la relació amb el seu pare es va refredar. Però amb aquesta publicació, Beatriz Trapote posa de manifest que, tot i el distanciament, Humberto es desvivia pels seus néts.


Comentaris

envia el comentari