Enrique Ponce, 'plega': «M'hi veig obligat»

Alguns entesos en la tauromàquia sostenen que el destre està més centrat en la relació amb Ana Soria que en la seva feina

El torero Enrique Ponce
Enrique Ponce va patir una agafada en la seva última correguda el passat dijous 6 d'agost | Instagram

Poc ha durat Enrique Ponce en la seva tornada a les corregudes. El torer ha anunciat la seva retirada i no torejarà a la plaça de El Espinar, a Segòvia, com s'havia anunciat. La raó que s'amaga darrere la notícia no és altra que l'esquinç que va patir al canell quan va tenir l'agafada a El Puerto de Santa María el passat dijous 6 d'agost. 

Descans d'uns dies per una lesió al canell

«Sentint-ho molt, i per prescripció mèdica, em veig obligat a suspendre la meva participació en el festeig d'aquesta tarda a El Espinar. A causa d'una lesió de canell després de l'agafada que vaig tenir a El Puerto de Santa María», explica Enrique Ponce. El primer ensurt que va rebre la seva xicota, Ana Soria, que estava present a la plaça de toros. Una vegada va acabar el festeig, Enrique Ponce i Ana Soria van abandonar l'indret, encara sentint l'ensurt al cos. 

No obstant això, el que semblava només haver estat una rebolcada sense importància, sembla que li ha provocat una lesió al torer que el mantindrà apartat de les corregudes durant un temps. El comunicat mèdic especifica que Ponce pateix un «esquinç posttraumàtic de canell», el qual li provoca «dolor, inflamació i limitació de la mobilitat». 

Més centrat en Ana Soria que en torejar

Enrique Ponce haurà de portar el canell embenat i sotmetre's a un tractament de fisioteràpia durant, com a mínim, cinc dies, els quals el mantindran allunyat de les corregudes. Alguns entesos en la tauromàquia sostenen que el destre està més centrat en la relació amb Ana Soria que en la seva feina, i critiquen que Ponce prefereixi passar les últimes hores abans de torejar amb la seva xicota que amb el seu equip, centrat en el «recolliment i l'oració».

De fet, el valencià va aparèixer amb el temps just a la plaça de toros de El Puerto de Santa María i va entrar corrents a la plaça. Una actitud que va ser molt criticada pels presents que no entenien per què arribava tard. Ara, tant Ponce com Soria podran aprofitar el temps que es trobi de baixa per passar més temps junts abans que torni a les corregudes.


Comentaris

envia el comentari