Humberto Janeiro en arxiu

Mor Humberto Janeiro, pare de Jesulín de Ubrique

Així ho han confirmat fonts del programa 'Viva la vida'

Humberto Janeiro, el pare de Jesulín de Ubrique, ha mort aquest matí de diumenge, 9 d'agost, a l'edat de 76 anys a l'Hospital Universitari de Jerez de la Frontera, segons ha informat el programa 'Viva la vida'. L'avi d'Andrea Janeiro va haver de ser ingressat fa una setmana després de patir un xoc sèptic i malauradament, aquest matí ha perdut la vida després de patir un fallo multiorgànic.

Aquesta setmana diverses fonts confirmaven que la malaltia se li havia complicat i li havia provocat una isquèmia, empitjorant la seva situació, però a més, el patriarca es trobava a l'UCI en estat greu a causa d'unes úlceres al peu, una conseqüència de la diabetis que pateix.

Gustavo González es va posar en contacte amb Víctor Janeiro, un dels seus fills, qui li va assegurar que tota la família està molt preocupada per l'estat de salut d'Humberto. «Estan esperant a veure si remunta però ho veu complicat, ha tingut un problema multiorgànic», li va explicar.

Al març ja va ser ingressat

El passat mes de març, el sogre de María José Campanario ja va haver de ser ingressat, tot i que en aquella ocasió la seva parella actual, Camila Naranjo, va treure importància al que tenia: «Ell és el tio més fort que hi ha a Espanya. No li passa res. Li ha sortit una petita berruga i l'han d'operar, ja està. Tot va bé i no hi ha perquè preocupar-se. Té moltes cosetes, però està bé», va assegurar.

Des de llavors, i malgrat el seu evident deteriorament físic, havia necessitat crosses per caminar. Recordem que el pare de Jesulín de Ubrique va haver de passar per quiròfan el 2015 després de facturar-se el maluc en un accident de trànsit. El 2009 també va haver de ser ingressat d'urgència, ja que va patir un trombe cerebral parcial que el va deixar inconscient al seu domicili.

Pocs dies després de la seva alta hospitalària, el 'patriarca' dels Janeiro va tornar a entrar a l'hospital perquè li col·loquessin un marcapassos. Malauradament, ara el patriarca del 'clan Janeiro' no ha pogut superar l'últim ensurt de salut que havia donat als seus, els quals es trobaven a l'espera que tot es resolgués satisfactòriament.