Laura Matamoros amb un fons de color negre i sense mirar a càmara

Laura Matamoros aclareix definitivament si està embarassada: «Volia dir que...»

La filla de Kiko Matamoros ha reaccionat després que una foto hagi donat pas a tota mena d'especulacions

Laura Matamoros, la filla de Kiko Matamoros, travessa un dels moments de més estabilitat de la seva vida. Després de donar-se una segona oportunitat amb el pare del seu fill, Benji Aparicio, el confinament declarat per aturar la pandèmia de coronavirus ha estat una oportunitat única per unir-los més que mai. De fet, des que es pot sortir al carrer hem vist la parella realitzant diverses escapades, per exemple a MadridEivissa, amb el petit al costat. 

Laura Matamoros, obligada a donar explicacions sobre la seva panxa

En definitiva, la Matamoros està més feliç que mai, i així ho demostra a les seves xarxes socials, on comparteix gran part de la seva vida. De fet, precisament ha estat a Instagram on Laura ha fet saltar les alarmes amb una comentada imatge. A la instantània es podia veure la seva panxa, més gran del que estem acostumats, fet que ha provocat tota mena d'especulacions sobre un embaràs. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Laura Matamoros (@_lmflores) el

Han estat molts seguidors els que li han preguntat directament si espera un segon fill, obligant la famosa a pronunciar-se. En veritat, es tracta simplement d'algun quilo guanyat durant les vacances, que en un cos com el seu es nota de seguida. «Mentre estava a la perruqueria he vist alguns comentaris i volia comentar que no estic embarassada. Estic de vacances. Que em deixin en pau, que no estic embarassada», ha insistit Matamoros, visiblement molesta. 

El petit Matías, de 2 anys, encara haurà esperar per tenir un germà

Ara per ara, el petit Matías ja té 2 anys, i sembla que encara haurà d'esperar perquè els seus pares li portin un germà o una germana. Sigui com sigui, per allà per on passen, Laura i Benji segueixen visibilitzant el seu amor, i a les xarxes socials no deixen de regalar-se tendres missatges d'amor. Us imagineu la reacció de Kiko Matamoros, que segueix encara amb un delicat estat de salut, si rep de manera inesperada la notícia que tornarà a ser avi?