Kiko Matamoros muy serio en 'Sálvame'

Kiko Matamoros, traslladat d'hospital

És l'última hora de l'estat de salut del col·laborador de 'Sálvame'

Des de fa unes setmanes, Kiko Matamoros té problemes de salut. I és que, després de ser intervingut de la vesícula, li va aparèixer una complicació. Li va sorgir en concret una pancreatitis que l'ha portat a estar ingressat a l'hospital des del passat dijous 30 de juliol.

Els rumors semblaven indicar que potser avui divendres o aquest cap de setmana podria rebre l'alta. No obstant això, segons ha publicat en exclusiva la revista 'Lecturas', el col·laborador de 'Sálvame' ha estat traslladat de centre sanitari.

L'última hora de l'estat de salut de Kiko

Segons ha explicat aquest mitjà, Matamoros ha estat traslladat des de l'Hospital Quirón San José de Madrid fins a l'Hospital Quirón de Pozuelo d'Alarcón. El motiu no és altre que continuar allà la seva recuperació i, sobretot, drenar el focus d'infecció que té al fetge.

Els doctors han determinat que en aquest centre podrà dur a terme millor aquesta recuperació i per això se'l traslladarà aquesta mateixa tarda. El col·laborador haurà de tornar a armar-se de paciència i continuar ingressat. Per sort,  l'ajuda enormement la seva parella, Marta López Álamo, que no s'ha separat del seu costat en cap moment.

Encara que estigui cansat de la situació, Kiko Matamoros sembla no perdre el seu sentit de l'humor. Bona mostra d'això són les publicacions que va fent  al seu compte d'Instagram, on es riu del que està vivint. Així, per exemple, ha compartit una fotografia del seu braç amb les vies, acompanyada d'aquest comentari: «El meu braç és un colador. Sortirem xiulant».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi brazo es un colador. Saldremos silbando

A post shared by Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros) on