Rocío Flores durant un debat de Supervivientes

Rocío Flores se sincera sobre el seu darrer retoc estètic: «És ideal»

Una de les majors preocupacions de la filla de Rocío Carrasco és cuidar la seva cara

Des que va sortir de 'Supervivientes 2020', això sí, sense haver complert el gran objectiu d'emportar-se el premi del concurs, Rocío Flores ha estat més interessada que mai a mantenir el seu físic. El seu canvi a l'illa d'Hondures ha estat més que notable, i la filla d'Antonio David Flores no vol recuperar novament el pes que tenia quan va entrar. És més, sembla que la seva carrera professional es basa cada cop més en la imatge, i és que s'ha convertit en 'influencer'.

Rocío Flores explica i recomana el seu darrer retoc estètic

El que més li interessa mantenir i millorar són les seves cames, i també la cara, motiu pel qual s'hauria sotmès a una operació estètica. L'exconcursant s'ha sotmès a un procés de maquillatge permanent a les celles, una de les parts del seu cos més valorades, i de les quals presumeix notablement a les xarxes socials, sobretot a Instagram. 

Per a totes aquelles persones interessades a realitzar el mateix tractament, Rocío ha volgut parlar des de la seva experiència personal. «És similar al maquillatge diari, realitzat amb llapis o ombra d'ulls», ha començat aclarint la filla d'Antonio David Flores. «Les cues de les celles són més fosques i es realitza un degradat cap al principi, que dona com a resultat un efecte de maquillatge. Ideal per a tota mena de pell, i perfecta per als cutis grassos», ha continuat Rocío. 

Més enllà del físic, el que sí que ha augmentat després de posar punt final a 'SV' ha estat el fort vincle amb la seva parella sentimental, Manuel. La filla de Rocío Carrasco es mostra molt feliç al costat del xicot, amb el qual no deixa de compartir imatges a les seves xarxes socials. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ Me delata la sonrisa cuando escucho tu nombre “ 17

Una publicación compartida de Rocio Flores (@rotrece) el