L'actriu i influencer Paula Echevarría

La tendra felicitació de la filla de Paula Echevarría pel seu 43 aniversari

Daniela li ha dedicat unes paraules a la seva mare

Fa tan sols unes hores que Paula Echevarría bufava les espelmes del seu 43è aniversari, i amb motiu d'aquesta celebració, no han deixat d'arribar-li felicitacions. L'actriu es troba gaudint d'unes merescudes vacances a Marbella, Màlaga, al costat de la seva parella, l'exfutbolista Miguel Torres, qui li ha dedicat unes boniques paraules a les seves xarxes socials.

«Records del passat, moments del present i il·lusions per al futur i sempre junts. Afectuosa, divertida, alegre, atenta, generosa, decidida, discreta, pacient, companya... lleial. Avui compleix anys la dona de la meva vida. Moltes felicitats amor meu» escrivia Torres.

La bonica felicitació de la seva filla

Però Miguel no ha estat l'únic que ha aprofitat el seu compte d'Instagram per a felicitar la model. La seva filla, Daniela, fruit de la seva relació amb el cantant David Bustamante, també ha acudit a les xarxes per a desitjar-li un feliç aniversari a la seva progenitora.

Daniela ha compartit una bonica imatge al costat de Paula, acompanyada per algunes paraules molt boniques per a homenatjar-lo en el seu moment. «T'estimo més que a res i sento no ser-hi en el teu dia» i «ets el millor de mi, t'estimo mama», són algunes de les frases que destaquen en el missatge de la filla de Bustamante.

Una festa diferent

L'actriu ha aprofitat la seva estada a la ciutat andalusa per a celebrar-hi una festa gran, acompanyada del seu cercle més pròxim ha gaudit d'una divertida vetllada en la qual no ha faltat cap detall. Ha estat un aniversari marcat per la nova normalitat: el nou complement de moda ha estat la màscara que tots els assistents han lluït i que anaven a joc amb els 'looks' festers de les persones que hi han acudit.

Malgrat ser un aniversari diferent al de l'any anterior, que va celebrar a Astúries al costat de la seva parella i la seva filla Daniela, ha estat un molt especial i el moment clau ha estat quan han tret el bonic pastís, encara que no ha pogut bufar les espelmes com a mesura de seguretat per a evitar la propagació del coronavirus.

No obstant això, li van encendre unes bengales per a fer el moment més especial i Paula i Miguel li van donar el toc final, afegint un romàntic petó a aquest instant.