Shakira encén la xarxa amb la seva última publicació: «Piquetóoon»

La dona de Gerard Piqué ha publicat un vídeo que s’ha fet viral

Shakira parlant amb un micròfon de la NFL
Shakira ha encès la xarxa amb la seva última publicació | G3

La xarxa ha embogit amb l'última publicació de Shakira. La dona de Gerard Piqué ha publicat un vídeo que s’ha fet viral, però no pel contingut en si, sinó pel text que les acompanya.

Shakira ha publicat un vídeo a Instagram jugant a golf, en el qual a més de demostrar que té molt bon estil, ha deixat anar una indirecta que es podria entendre que fa referència al seu marit. Tal com ha explicat ella mateixa, la colombiana no és la primera vegada que juga a golf, però el més graciós i que ha cridat més l’atenció a tots els seus seguidors ha estat el comentari: «Feia dos anys que no tocava un pal (de golf)!» apuntava la cantant.

El que Shakira ha remarcat entre parèntesis

El que més ha cridat l’atenció ha tothom i que ha fet embogir a la xarxa és l’aclariment que Shakira ha fet entre parèntesis, on deixa entendre que aquest no és l’únic ‘pal’ que ha tocat ens els últims anys.

Per això, molts seguidors s’ho han pres com una indirecta i li han deixar comentaris com: «Gràcies per l’aclariment», «Sona lleig... Dos anys sense tocar un pal... Què dirà Piquè!!» «Tremenda, per què dona explicació? Piquetón». I és que sembla que tothom ha pensat en el mateix, fent referència al ‘Piquetón’ del davanter blaugrana sobre el qual fa anys que s’especula. Haurem d’esperar a la pròxima fotografia de Shakira, a veure si també fa algun comentari amb doble sentit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tenía dos años que no tocaba un palo (de golf!)

Una publicación compartida por Shakira (@shakira) el

Shakira denúncia dos rapers alemanys 

La cantant colombiana Shakira s'ha quedat de pedra quan ha descobert els que uns rapers alemanys cantaven sobre ella. La de Barranquilla ha denunciat als dos cantants per haver creat una cançó amb el seu nom on parlen despectivament sobre la seva persona.

Davant d'aquest fet, la cantant no ha dubtat en contactar amb els seus advocats i emprendre mesures legals contra els dos artistes qui, a més, han utilitzat la seva imatge per fer la portada de la cançó.

Fa uns mesos que la cançó en qüestió va veure la llum. Els seus autors són Kalazh44 i Samra i en el tema titulat 'Shakira' parlen de Colòmbia i de la cocaïna. El programa televisiu 'Suelta la Sopa' va explicar en directe que Shakira es va enfadar moltíssim quan es va assabentar de l'existència de la cançó i «immediatament va trucar indignada al seu equip d'advocats per prendre cartes en l'assumpte».


Comentaris

envia el comentari