Isa Pantoja, de pedra per les paraules del seu xicot a Kiko Rivera

Isa i Asraf han protagonitzat un apropament amb la família Pantoja

Isa P tocant-se el cabell
Isa Pantoja ha tingut un gran apropament amb la seva família | Instagram

Asraf Beno, actual parella de Chabelita amb la qual porta un any i mig, no va entrar amb bon peu a la família dels Pantoja. Els continus conflictes entre Isa Pantoja i la seva família no han permès que entre Asraf i la seva família política es desenvolupi una relació amb harmonia, com passaria a la majoria de famílies.

Tot i això, en els últims mesos la relació entre Isa, la seva mare, el seu germà Kiko Rivera i la seva cunyada Irene Rosales, ha millorat moltíssim i hi ha hagut un gran apropament per part de tots ells, un fet que semblava molt complicat després dels últims esdeveniments.

Isa relatava fa poc en una entrevista per a un conegut mitjà que ha passat uns dies a Cantora per a l'aniversari de la seva mare i que s'ha sentit molt a gust. De fet, la filla de la 'tonadillera' assegura que han rigut moltíssim, una prova que la família torna a estar més unida que mai després dels diversos lletjos que es van fer els uns als altres en públic.

Isa i Asraf podrien afermar la seva relació ràpidament

D'altra banda, Asraf Beno i Isa Pantoja mantenen una relació d'allò més estable, cosa que ha propiciat que fins i tot ja es parli de noces entre ells. De fet, la filla de la Pantoja va confessar que li encantaria casar-se aviat (quan ell li ho demani, és clar), i a més va assegurar que les noces serien, segurament, en terres àrabs.

Tal és el bon rotllo que sembla que reina en la família, que Asraf ja li hauria demanat al seu cunyat, Kiko Rivera, que s'encarregués ni més ni menys que d'organitzar el seu comiat de solter quan arribi el tan esperat dia. Així ho ha confirmat després d'obrir una ronda de preguntes entre els seus seguidors, on un d'ells li ha preguntat: «Qui t'organitzarà el comiat de solter?», i ell ha respost, fent referència al DJ Kiko Rivera: «Espero que t'ho curris cunyaaaat».

No se sap si Kiko Rivera haurà accedit o no a aquesta petició, però tan sols el fet que Asraf li ho hagi demanat, confirma la bona relació que està guanyant amb la família de la seva nòvia, una cosa que segurament omple de felicitat a Isa P.


Comentaris

envia el comentari