Jorge Javier perd els papers contra una famosa catalana: «La persona més egoista»

El presentador ha compartit un text al seu blog de 'Lecturas'

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez ha esclatat després dels insults de Karmele Marchante | Telecinco

Jorge Javier Vázquez no pot més, i ho ha deixat ben clar a través del seu blog a 'Lecturas'. El motiu que ha indignat el presentador català en ple estiu han estat les crítiques de Karmele Marchante, excol·laboradora de 'Sálvame', que va acusar el programa de permetre el consum de drogues amb total llibertat als seus lavabos. Unes paraules que se sumen a les moltes crítiques que la catalana ha deixat anar des que va abandonar Telecinco fa uns quants anys. 

Karmele Marchante critica amb gran duresa 'Sálvame' i Jorge Javier

Tot va començar amb unes piulades de Marchante, indignada perquè a 'Sálvame' encara parlen d'ella després de tant de temps, en les quals amenaçava de revelar tota la veritat que s'amaga rere les càmeres. «Drogues als lavabos, alcohol, mentides no informatives, ordre de la direcció per manipular fets per guanyar més audiència. Nepotisme i endogàmies amoroses per col·locar parelles», van ser tan sols algunes de les 'revelacions' de Karmele. 

Finalment, la periodista va llançar una punyalada contra el seu excompany, Jorge Javier Vázquez, a qui ha acusat de «maltractador sexista» i «nan psicòpata». Finalment, també ha repartit 'regals' per als seus excompanys, a qui ha titllat de «gentussa» i «banda miserable d'ignorants i àgrafs». 

Jorge Javier assegura que Karmele és la dona més egoista que coneix

A través del seu blog, el presentador català ha començat explicant que «Karmele divertida és divertidíssima». «Les seves 'parides' són llegendàries, i si l'agafes de bona manera tot el que surt per la seva boca és pur dadisme», ha assenyalat Jorge Javier. Ara bé, a continuació, el de Badalona ha assegurat que la tortosina és «la dona més egoista» que coneix, encara que ella cregui que és «generosa i solidària».

«Potser allà trobem la seva grandesa: en la incapacitat més absoluta per analitzar d'una manera objectiva el perquè dels éssers, animals i coses», ha explicat. Finalment, Jorge ha confessat que no té gens d'interès en la vida de la catalana, i que és ella qui sempre ataca 'Sálvame'. «Feia temps que no sabia res de Karmele. De tant en tant aprofita qualsevol ocasió per colpejar tot el que faci olor de 'Sálvame'», ha sentenciat el presentador. 


Comentaris

envia el comentari