Kiko Jiménez al plató de Telecinco

El gest de Kiko Jiménez amb Gloria Camila que li podria costar la relació amb Sofía

La filla de Rocío Jurado i José Ortega Cano ha patit un robatori a casa seva recentment

Gloria Camila ha estat víctima d'un robatori al seu domicili aquesta setmana. No és l'única famosa a qui li han entrat a robar últimament, sinó que Kiko Jiménez i Sofía Suescun també van ser víctimes d'un robatori després del seu retorn d'Eivissa.

«No han pogut localitzar petjades. Coses de valor importants, com la televisió, l'ordinador, això ho han deixat. S'han emportat bosses, sabates, ulleres... I buscaven pasta. Però ella no tenia ni diners ni joies a casa. Li han destrossat tot, però el que s'han emportat són coses de poc valor, col·laboracions, roba normal», ha declarat Rafa Mora a ‘Sálvame’.

Però el que més ha sorprès als seguidors de l'exconcursant de ‘Mujeres, Hombres y Viceversa’ és la reacció que ha tingut enfront d'aquest esdeveniment. Kiko ha tornat a parlar sobre la seva exparella, amb l'excusa que no fa molt que a ell li va ocórrer el mateix, a casa la seva actual nòvia.

Kiko ha parlat amb Gloria Camila

«Jo, per part meva, no tinc cap problema en enviar-li un missatge d'ànims. Ara mateix se’ns està veient, i veu el to conciliador en el qual estic parlant. Entén el missatge, però si no ho està veient, potser es pensa que ho faig perquè estic aquí, o per a aconseguir alguna cosa», ha començat a explicar Kiko Jiménez sobre Gloria Camila Ortega en directe al plató.

«Per això, el missatge li envio al públic des d'aquí. ‘Pelillos’ a la mar. No és que somiï amb això, però no tinc cap problema en enviar-li un missatge d'ànim», assegura el col·laborador de Telecinco.

«Potser sí que em vaig deixar guiar per persones que vaig pensar que eren amigues, que també em van trair i em van enverinar de tal manera... Perquè Gloria i jo ho vam deixar per desgast, no per la infidelitat de Barranco», ha respost a Gema López quan aquesta li ha preguntat si hi ha alguna cosa sobre la qual es penedeixi d'haver-li dit a la seva exnòvia.

«Jo reconec que probablement sí que em vaig passar amb ella. Vaig ser molt dur, molt crític, he malbaratat la meva ràbia també en plató», ha confessat l’extronista, en relació amb la guerra mediàtica que ha mantingut amb la seva exparella des que van finalitzar la seva relació.