Enrique Ponce i Ana Soria posant amorosament

Enrique Ponce i Ana Soria ja tenen data per la boda: Un amic ho confirma

La parella porta vuit mesos junts

Tot i que només fa vuit mesos que estan junts, sembla que la parella conformada per Enrique Ponce i Ana Soria ja té data prevista per a donar-se el «sí que vull», i això que ell encara està enllaçat legalment amb Paloma Cuevas.

La notícia del reu romanç va causar moltíssim renou quan va sortir a la llum, en especial per la diferència d'edat que es porten entre ells: ell té 48 anys i ella 23. Segons han explicat, es van conèixer a través d'Instagram, on l'estudiant de dret, aficionada als toros, va començar a seguir al torero, i amb aquest petit gest, sembla que va sorgir la màgia de l'amor.

Mostres d'afecte a les xarxes 

Enrique està vivint la seva nova aventura com si fos un adolescent més. Sembla que Ana el té com a boig, i després de l'estiu, ja han fet plans per anar a viure junts. Ara sembla la intensa relació que està vivint la parella podria anar un pas més enllà.

I és que hi ha una altra notícia ‘bomba’ que està causant furor; les declaracions que ha fet un amic d’ell, confirmant la data en la qual tindrà lloc l'enllaç matrimonial entre la parella del moment.

Segons ha explicat, el «juny del 2021 és la data escollida per a les seves noces amb Ana Soria. Volen casar-se per l'església, i si finalment no pot ser, perquè Paloma Cuevas posi problemes per a l'anul·lació eclesiàstica, s'uniran en matrimoni civil, segurament, a Madrid».

Mentrestant, la parella està gaudint d'unes vacances a la costa al costat de la família de l'estudiant de dret i declarant-se el seu amor a les xarxes socials. En l'última imatge que ha penjat a Instagram, Ana ha dedicat unes paraules precioses a qui s'espera que per al pròxim estiu es converteixi en el seu marit. «El cor més noble que he conegut mai. T’estimo (més que ahir, i menys que demà)».

Davant aquesta declaració d’amor, la resposta del torero tampoc s’ha quedat enrere i també li ha escrit unes emotives paraules, on se li declara una vegada més. «T'estimo més que a la meva vida!!! Forever (per sempre)».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El corazón más noble que he conocido nunca. Te quiero (más que ayer, y menos que mañana)

Una publicación compartida por Ana (@anasoria.7) el