Alessandro Lequio sortint del seu cotxe amb cara de sorpresa

Alessandro Lequio comparteix una foto inèdita amb el seu fill Álex que entendreix a tots

El comte ha pujat la instantània al seu compte d'Instagram

Han passat diversos mesos des de la pèrdua del seu fill i malgrat que comencen a fer vida sense ell, Ana Obregón i Alessandro Lequio no s'obliden d'ell. És per això que aprofiten les xarxes socials per compartir imatges i moments inèdits amb Álex.

El col·laborador d''El programa de Ana Rosa' ha estat l'últim a fer-ho i ha compartit a través del seu compte d'Instagram una foto inèdita al costat del seu fill quan aquest tenia tan sols uns dies de vida. En ella podem veure al seu fill tot badallant sobre el pit del seu pare, una imatge molt tendra i graciosa que ha causat sensació entre els seus seguidors.

El comte Lequio acompanyava la bonica instantània d'aquestes paraules: «Aless pocs dies després de néixer #alessforecer #lequiocity». Poques hores després de la seva publicació aquesta arribava als 11.000 'm'agrades' i tenia diversos comentaris dels seus companys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aless a los pocos días de nacer #alessforever #lequiocity

A post shared by Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr) on

Ana Obregón agraeix el suport de Lequio

Després de la mort del seu fill Aless, fruit de la seva anterior relació amb Ana García Obregón. La vida del col·laborador i de la seva exparella ha canviat per complet. Durant aquests darrers mesos, Lequio s'ha convertit en un suport fonamental per a l'actriu, que veia com es quedava totalment sola després de la mort de la seva meitat.

És per això que Ana Obregón ha volgut agrair, públicament, a la seva exparella el seu suport constant. Gràcies Alessandro per haver-me donat no només el més important de la meva vida, sinó 'la vida' perquè el dia que va néixer el nostre fill Aless, aquell dia en realitat qui va néixer vaig ser jo, escrivia l'actriu a diverses fotos on apareix tota la família al complet.

Fa temps que Lequio i Obregón es van separar però després de perdre el fill que tenien en comú, amb només 27 anys, a causa d'un càncer, l'exparella es manté unida pel dolor i han mostrat ser un gran suport l'un per l'altre.