María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'

Surt a la llum tot el que va dir María Teresa Campos a Jorge mentre tenia el micro tancat

Un logopeda ha desxifrat el que va dir durant l'entrevista del 'Deluxe'

Gairebé una setmana després, l'entrevista de Jorge Javier Vázquez a María Teresa Campos a 'Sábado Deluxe' continua fent parlar. Durant aquell programa els dos presentadors van demostrar que la seva amistat estava trencada fins al punt que la veterana periodista no va dubtar en acusar el català de tendir-li un parany al programa.

María Teresa Campos va esclatar contra Jorge Javier en ple directe però els espectadors no van poder escoltar tot el que va dir, ja que el micro de la convidada estava apagat mentre es mostraven els diversos vídeos sobre totes les seves polèmiques familiars. No obstant això, la seva cara d'indignació i els seus gestos sí que es va poder veure a la petita pantalla.

Desxifren els comentaris de María Teresa Campos mentre tenia el micro apagat

Ara però sembla que tot el que va dir la periodista mentre tenia el micro apagat ha sortit a la llum gràcies a l'anàlisi que ha fet un logopeda expert i que ha recollit la revista 'Semana'. La veterana periodista va fer tot un seguit de comentaris mentre es mostrava la bateria de vídeos on s'intentava posar en evidència que María Teresa Campos venia a parlar de tots els problemes que tenia però ella renegava que aquesta fos la seva intenció inicial.

«La convidada deia mentre assenyalava el seu telèfon: Jo he vingut a una cosa molt diferent d'allò que m'ha proposat aquesta casa i ho tinc aquí. Jo he vingut aquí a una altra cosa, anem a veure si jo t'ho explico...». Tot i les protestes de la presentadora els vídeos van continuar i va aparèixer Antonio David Flores parlant d'un missatge que la periodista havia rebut, presumptament, d'Arrocet. Unes afirmacions que María Teresa Campos va negar rotundament mentre gesticulava que Antonio David era un «'caradura'».

Desmenteix tots els vídeos que apareixen durant l'entrevista

En aquest sentit també va desmentir les afirmacions de Kiko Hernández, qui havia arribat a dir a 'Sálvame' que María Teresa Campos havia estat molt generosa per no explicar algunes coses d'Edmundo. Ella contestava, segons la lectura realitzada pel logopeda: «Aquest què diu? Quina barbaritat!, quina barbaritat!... Jorge, compte que no tornaré més, molt de compte que no torno».

Un dels moments crucials de l'entrevista va ser quan es va tractar el conflicte entre Rocío Carrasco i la seva filla Rocío Flores, allí María Teresa Campos va dir: «El que està intentant una altra vegada, ho saps». Durant un espai de temps la presentadora va preferir no mirar més imatges de la pantalla però quan van parlar del germà secret de les Campos o del difícil divorci de Carmen Borrego la presentadora va esclatar definitivament: «De veritat, mai més. És massa... ara mateix me'n vaig. Ara me'n vaig... Jorge estic a punt de marxar... Me'n vaig, que me'n vaig, és una llàstima...» finalitzava la periodista, segons assenyala el logopeda.