Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alessandro Lequio a un photocall

Alessandro Lequio confirma el divorci i ella esclata contra ell

Alessandro admet que la situació és insostenible

Alessandro Lequio no està passant per un bon moment, sobretot des que la seva exdona ha alçat la veu per explicar la veritat. Les darreres setmanes, el col·laborador d'El Programa de Ana Rosa ha viscut una sèrie de coses que li han recordat el calvari que va viure el 2020. El seu fill Alex va morir d'un càncer anomenat Sarcoma d'Ewing i certes notícies han remogut els seus sentiments.

Alessandro Lequio ha estat preocupat per una de les seves grans amigues, que ha lluitat contra un tumor que també ha estat complicat. L'any que ha estat Ana Rosa Quintana fora de la tele, el càncer que pateix Nacho Palau o l'ictus de Kiko Rivera han posat al límit. De fet, fa uns dies no tenia cap objecció a plorar en directe, fruit d'aquest moment delicat que està vivint.

Alessandro Lequio al carrer
Alessandro Lequio ha rebut massa cops | GTRES

Alessandro cada cop mostra més la seva faceta sensible, amagant la imatge d'home fort que li agrada projectar. Però aquest Lequio més sensible no s'esperava el dur atac que ha rebut les últimes hores, ni ell ni cap dels seus familiars. El cop prové d'un dels grans detractors: Antonia Dell'Atte, la model que li va robar el cor.

Alessandro es va casar per primera vegada l'any 1987 i va ser retransmès pels periodistes més importants de l'època. La xicota va ser la també italiana Antonia Dell'Atte i el matrimoni va acabar 10 anys després, el 1997, de la pitjor forma. Des de llavors, Lequio i la seva exdona han mantingut una guerra oberta a revistes i programes de televisió.

Lequio s'ha quedat de pedra en sentir les últimes declaracions de la model, que assegura no haver-ne estat enamorada. Amb aquestes paraules confirma que el divorci ha acabat fatal, per això explota sempre que pot en contra.

Sembla que no guarda cap record del comte i no li té res a agrair, ben al contrari. El tertulià ha confirmat que el divorci s'ha acabat de la pitjor forma. No aconsegueixen arribar a una entesa, ni tan sols pel bé del fill que van tenir.

Alessandro Lequio ha reaccionat

Alessandro està cansat de guerres, fa un any complicat i l'última cosa que necessita és enfrontar-se a la mare del seu primer fill. Antonia ha fet un pas més i ha pronunciat unes dures paraules contra el col·laborador de televisió. Segons explica Informalia, assegura que no en va estar mai enamorada i li ha dedicat uns qualificatius poc afectuosos.

Antonia Dell'Atte demanda a Ana Obregón
Alessandro Lequio té molts detractors | GTRES

Lequio segueix sense creure el que ha escoltat de la seva ex, ja que fa molt que es van divorciar i pensaven que tot estava resolt. La model deixa clar que al principi de la seva relació sí que hi va haver afecte, però que es va anar difuminant amb el temps. Recordem que fa uns mesos va acusar el comte d'haver tingut un comportament inapropiat durant el matrimoni.

Davant les dures paraules d'Antonia, Lequio va reaccionar fent un gest de rebuig, però en cap moment va voler comentar res. Va preferir guardar silenci davant les càmeres de Socialité, l'únic programa que s'ha atrevit a investigar aquest assumpte. A Telecincorespecten molt el tertulià i saben que no està passant pel millor moment.

Alessandro Lequio ha pres una decisió

Alessandro va contestar a Antonia Dell'Atte al seu moment, però considera que ha passat el temps i que ja no cal. Tot fa pensar que portarà la guerra en silenci i que demanarà ajut si la model traspassa els límits. Fa uns mesos, coincidint amb el documental de Rociíto, va assegurar que ella també havia estat víctimes de males actituds.

Lequio està convençut que la tempesta passarà, només cal relacionar-se amb bones companyies. Per això no ha contestat a Socialité, encara que si sorgeix l'ocasió donarà explicacions a El Programa de Ana Rosa. Allà se sent més còmode i sap que pot parlar sense interrupcions.