Alessandro Lequio posant en primer pla

Tot té un límit: Desafortunat comentari d'Alessandro Lequio sobre el seu fill Clemente

El col·laborador d' 'El programa de Ana Rosa' ha estat criticat per les seves paraules

Alessandro Lequio ha fet un comentari sobre el seu fill, Clemente Lequio, que no ha agradat res al jove. El col·laborador d’ 'El programa de Ana Rosa' comentava l'última foto publicada pel seu fill sobre el seu aspecte físic que ha aixecat un al·luvió de comentaris a les xarxes socials pel seu tremend canvi, i ha provocat el malestar del fill d'Antonia Dell'Atte.

En aquesta publicació podem veure un selfie de Clemente Lequio al costat de la seva noia mentre gaudeixen d'un dia de platja. A la foto s'aprecia el tors nu del jove, i Alessandro Lequio no ha trigat a assenyalar la seva forma física llançant-li un consell a través d'un missatge en el seu compte d'Instagram: «Amor, posa't en forma. 'Mens sana in corpore sa'» escrivia l'italià que acompanyava el missatge amb emoticones de cor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Phat Papa

Una publicación compartida de Clemente Lequio (@clem2leq) el

Malgrat l'afecte amb el qual suposadament ha escrit el missatge, les paraules no han agradat gens a Clemente ni a alguns dels seus seguidors, els qui no trigaven a donar-li resposta al consell d'Alessandro Lequio. Era el fill d'Antonia Dell' Atte el que, mitjançant un vídeo, responia als que s'han ficat amb ell pel seu aspecte físic, entre els quals es troba el seu propi pare.

«Sí, estic una mica gros però a mi no m'importa» començava dient Clemente. «Volia dedicar un minut de silenci a aquesta gent que em diu que estic gros. Gent que pensa que després del que estem vivint en el món, que és més important el cos i estar en forma en comptes de poder treballar i poder portar el pa per a menjar a la seva família» sentenciava el jove recriminant els comentaris que sobre el seu físic han fet els seus seguidors, però sense esmentar el seu pare.

La relació d’Alessandro Lequio i Clemente no travessa el seu millor moment. Va ser Antonia Dell'Atte la que va treure a la llum la polèmica entre pare i fill quan va confessar en ‘Lazos de sangre’ que el seu fill no havia estat convidat al funeral d'Álex Lequio.

Clemente es va posicionar al costat de la seva mare i va confirmar que deia la veritat. «La meva mare mai ha mentit en el que va dir en la seva última aparició en televisió. Té el meu total suport i em dol veure que sigui injustament atacada» va escriure en un comunicat.