Primer pla de Alessandro Lequio amb la cara seriosa

Alessandro Lequio parla sense embuts de l'estat real de Mario Vargas Llosa

Alessandro Lequio ha frenat 'El Programa de AR' per confirmar els nous rumors

Alessandro Lequio no aprova els moviments de Tamara Falcó. No s'amaga i tampoc dissimula el que sent per ella. Aquesta és una de les raons per les quals es va posicionar al costat de Mario Vargas Llosa i recentment ho ha tornat a fer. Com cada matí, s'ha assegut al plató d' 'El Programa de AR' per parlar de l'actualitat.

Alessandro Lequio ha escoltat la informació que tenia un company del programa, però ha fet un gest estrany. No oblida l'edat que té Mario, per això sap que la situació és més complicada del que sembla. Un reporter d' 'El Programa de AR ' s'ha desplaçat fins a l'hospital per descobrir què està passant amb l'escriptor.

«Està relativament bé, tot i tenir covid amb 87 anys. Està acompanyat de la seva família, la seva filla Morgana i el seu fill Álvaro. Han fet un comunicat a través de les xarxes i serà l'únic comunicat per respecte a la família», explica.

Alessandro ha parlat molt clar sobre l'estat de Vargas Llosa i no ha descartat cap possibilitat. Els seus companys no han seguit aquest camí perquè és un tema realment delicat.

Pla de Mario Vargas Llosa amb el rostre seriós i mirant a càmera
Mario Vargas Llosa està ingressat | GTRES

«La seva primera covid va ser un període de reflexió. Va ser quan va pensar que trencaria amb Isabel Preylser. Amb aquestes edats no se sap mai, el podem veure demà caminant o que passi el que ningú vol dir. Si li passa alguna cosa a Mario Vargas Llosa, ja et dic que un petonet al casament», diu Lequio.

Alessandro Lequio té bona informació sobre Vargas Llosa

Alessandro assegura que Mario Vargas Llosa ho va passar realment malament la primera vegada que es va contagiar. «Ell recordava la covid d'una manera atroç, així que ara deu estar molt espantat perquè va estar a punt de morir».

Alessandro Lequio plorant al plató de 'El Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio ha parlat molt clar | Mediaset

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A 'El programa de AR' han explicat que està aïllat. «No el poden veure perquè està ingressat, els seus fills van a veure el comunicat mèdic i se'n van. Estarà així fins que li donin l'alta».

Mario Vargas Llosa tenia planejat un viatge familiar que evidentment ha hagut de cancel·lar. No volia ser a Espanya quan se celebrés el casament de Tamara Falcó. «Avui precisament Mario se n'aniria de vacances amb els seus fills i amb les seves netes, Patricia s'hi uniria. No estarien a Espanya al casament de Tamara, havien organitzat un viatge per la Mediterrània, concretament per Itàlia».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!