«Alessandro Lequio seguirà els passos d'Antonio David Flores a Telecinco»

A les xarxes socials es demana que l'talià tingui el mateix càstig

Telecinco s'ha convertit en el bastió contra la violència masclista des que Rocío Carrasco va decidir trencar el silenci i relatar l'infern que va viure amb Antonio David Flores. El seu testimoni va ser suficient perquè el malagueny fos acomiadat de 'Sálvame' i de Mediaset en general. Però, mentre el documental segueix imparable, l'entrevista que va concedir la filla de Rocío Jurado pot cobrar una nova víctima.

Rocío Carrasco es va defensar de tothom que la qüestionava, però la seva opinió sobre Alessandro Lequio és la que més polèmica va aixecar. «Gos no menja gos», va afirmar deixant clar el paral·lelisme entre l'italià i Antonio David Flores. «Mai, mai, mai he estat denunciat per maltractament i no he estat condemnat per maltractament», es defensava Lequio, qui no comptava amb la intervenció de la seva ex, Antonia Dell'Atte, que el va deixar en evidència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'Sálvame' desmunta Alessandro Lequio

El programa presentat per Jorge Javier Vázquez no ha trigat a localitzar Antonia Dell'Atte per a entrevistar-la i saber què opina de les paraules d'Alessandro Lequio i la defensa que aquest fa d'Antonio David Flores. La italiana va assegurar que en el seu cas, la justícia sí que li va donar la raó, tot i que va decidir perdonar el seu «botxí». Es va fer pública la denúncia interposada per la italiana per «maltractaments físics i psíquics» i també van sortir a la llum unes cartes de Lequio en què confessava els maltractaments i demanava perdó.

Lequio va demandar la seva exdona per calúmnies després que aquesta l'acusés públicament de maltractador, però la causa va ser arxivada quan Antonia Dell'Atte va aportar la denúncia interposada prèviament: «La senyora Dell'Atte deia la veritat en les manifestacions que havia fet», s'afirma a la interlocutòria. No obstant això, la model va decidir retirar la denúncia «per protegir el seu fill».

A més, el programa també va recollir una intervenció de fa anys a 'Tómbola' en què Alessandro Lequio confessava haver donat «alguna bufetada»: «Jo he donat bufetades a les dones, m'ha passat. Però bufetades light. No trobo que hi hagi res de dolent». «La gent que es relaciona normalment no utilitza la violència d'aquesta manera», li va recriminar Karmele Marchante. «No és violència, perdona» s'excusava ell.

Ara que 'Sálvame' ha donat veu a la model italiana i ha desmuntat les declaracions d'Alessandro Lequio en què es defensava dient que mai havia estat denunciat per maltractament i exposava les raons per les quals la demanda no va seguir el seu curs, Jorge Javier Vázquez s'ha pronunciat al respecte. «Hauria de resar pel seu futur», va opinar el presentador sobre les conseqüències que podria tenir el testimoni d'Antonia Dell'Atte.

Les xarxes demanen el cap d'Alessandro Lequio

Al col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' se li presenten moments difícils. Ara que se sap que l'italià va confessar haver maltractat la seva exdona i que aquesta va retirar la denúncia, els usuaris de les xarxes socials demanen que a l'italià se li apliqui el mateix càstig que a Antonio David Flores: que se l'acomiadi de Telecinco i de Mediaset.

No s'ha de donar cabuda als maltractadors. Aquesta és la premissa que Telecinco manté des de fa un mes, després que Rocío Carrasco relatés la seva història. Els espectadors han reaccionat al testimoni d'Antonia Dell'Atte i no volen que el col·laborador segueixi a la televisió.

«Si vau fer fora l'Antonio David, feu fora també el Lequio», «Haurien d'acomiadar IMMEDIATAMENT l'Alessandro Lequio», «Després de totes les informacions que estan sortint a la llum... quan pensen Mediaset i la productora d'AR acomiadar l'Alessandro Lequio igual que es va fer amb Antonio David?». Aquestes són algunes de les peticions que circulen per les xarxes socials, on es demana l'acomiadament de l'italià.


Comentaris

envia el comentari