Alessandro Lequio a un photocall

Alessandro Lequio, tocat i enfonsat pel que acaben d'explicar d'ell

Lequio, destrossat després que hagi sortit la veritat a la llum

Alessandro Lequio sap que el seu lloc com a col·laborador a Telecinco perilla després del comiat de Paolo Vasile, amb qui tenia una gran relació. Però, ara com ara, manté la calma.

Això sí, un article publicat en les últimes hores li ha provocat un cert malestar en repassar algunes de les barbaritats que ha dit a la televisió.

Lequio ha estat un col·laborador polèmic. I tot i tenir una cadira als programes de televisió des de fa més de 20 anys, serà recordat per les seves declaracions.

En els últims anys, amb l'auge de les xarxes, els usuaris s'han acarnissat amb ell per les seves polèmiques paraules quan s'asseia als programes Día a Día i El programa de Ana Rosa.

Alessandro Lequio, avergonyit després que sortís tot a la llum

Lequio ha estat titllat de masclista per certs comentaris que ha fet. Però mai no se li ha posat fre perquè la seva estreta relació amb Vasile ha fet que hagi pogut dir el que volgués en un plató.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'.
Alessandro Lequio, trencat a 'El programa de Ana Rosa'. | Mediaset
 

Cal recordar diversos moments a la carrera d'Alessandro Lequio com a col·laborador en què no va deixar indiferent ningú. Una de les declaracions més impactants que va fer va ser només tornar al programa després de la mort del seu fill Álex.

Va ser l'estiu del 2020 quan va expressar les seves idees polítiques d'una manera gens políticament correcta. «De la mateixa manera que ens odien els fatxes, jo odio els comunistes. Que és exactament el mateix», exclamava Lequio davant la mirada atònita d'Ana Rosa Quintana.

Tot i que la presentadora li va exigir que rebaixés el to en les seves declaracions, aquest no li va fer cas. I va continuar criticant amb un to molt altiu el comunisme.

Les seves polèmiques paraules al llarg del temps

«És més, ells tenen la sort de tenir una maquinària de propaganda que és infinitament millor que la dreta, perquè aquests han matat molt més, però millor», sentenciava.

Recordem que és net de Francesco Lequio di Asabba, exambaixador de la Itàlia de Mussolini a Madrid durant la Segona Guerra Mundial.

Foto d'Alessandro Lequio mig somrient i posant en un photocall.
Alessandro Lequio ha estat molt explícit a l'hora de qualificar certs personatges. | Europa Press
 

D'altra banda, tot i que és cosí segon de Felip VI, les seves crítiques a la Corona també s'han fet notar. Per exemple, el passat mes de novembre, quan vèiem que la princesa Elionor i la infanta Sofia s'absentaven d'un acte dels Premis Princesa d'Astúries, Lequio tornava a saltar contra la Família Reial.

«Ressaca al Principat. És lògic en l'adolescència i més quan dues germanes es retroben. Segur que van estar tota la nit parlant i amb els aperitius del moble bar de l'hotel».

Sens dubte, unes declaracions controvertides que van deixar la presentadora Patricia Pardo sense paraules. A més, en els últims dies, ha posat al punt de mira Isabel Preysler, que mai no ha estat sant de la seva devoció.

Foto d'Alessandro Lequio seriós i mirant a càmera.
Alessandro Lequio l'ha feta bona moltes vegades durant els anys que fa que és a la televisió. | GTRES

 

«Aquesta senyora ha estat un caprici per a ell, res més que un caprici. Mai no va tenir la intenció de casar-se amb aquesta senyora, mai».

Acusat de masclista des d'aquella entrevista a Tómbola

No és menys greu el que va afirmar durant una entrevista de Jesús Mariñas a Lequio a Tómbola, ara ja fa més de 20 anys.

El periodista gallec es va quedar atònit quan aquest li va confessar que havia pegat alguna vegada a una dona. «Sí, jo he pegat alguna bufetada a alguna dona, però és una bufetada light, no és una bufetada. No trobo que hi hagi res de dolent».

Unes paraules que van deixar sense paraules Pilar Eyre, que des del plató va sentir més declaracions com aquesta. «M'agraden les dones. A la cuina són cuineres, al saló, senyores i al llit, putes».

A més, recordem que la periodista Ruth Baza, que va escriure la seva biografia no autoritzada, La Dolce Vita de Alessandro Lequio, va exposar que aquest hauria comès possibles maltractaments contra les seves exparelles Antonia Dell'Atte i Ana Obregón.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp