Àlex Casademunt i David Bustamante

El 'secret' que Bustamante va ocultar a Àlex Casademunt: «No en sabia res»

Tots dos mantenien una gran amistat després d'haver cantat junts una de les cançons més icòniques d''Operación Triunfo 1'

David Bustamante i Àlex Casademunt van ser dues de les primeres promeses de la música que van habitar l'acadèmia d''Operación Triunfo'. La fama va aparèixer d'un dia per l'altre per a tots ells, signant contractes milionaris, gravant desenes de cançons i convertint-se en persones molt populars a tot Espanya -i també a gran part del món-. Les gires i els compromisos que aglutinaven les agendes dels joves artistes, van provar que s'acabés establint un nucli molt familiar entre ells, que els fa portar a ser una mena de família. 

Una de les amistats més properes que es recorda és la que es va instaurar entre David Bustamante i Àlex Casademunt, que van quedar units per sempre per una cançó que els va tocar cantar dins el programa de Televisió Espanyola, 'Dos hombres y un destino'.

Les carreres dels dos cantants van prendre camins molt diferents, però tot i així, van seguir vinculats per un llaç que només s'ha trencat en una ocasió i que ara ha sortit a la llum. L'any 2016, tots els artistes d''OT1' es van retrobar en un concert especial que va reunir a milers de persones al Palau Sant Jordi. En aquest moment, Àlex i Bustamante van tornar a cantar junts el tema que els va portar a la fama, sense saber que al cap de pocs anys, acabarien partint peres per aquest mateix 'single'.

Fa uns mesos, David Bustamante anunciava que estava preparant la sortida d'una nova versió de 'Dos hombres y un destino', una notícia que va agafar per sorpresa a tots els fans de Bustamante, però també a qui ell considerava com el seu germà.

Àlex Casademunt es va manifestar sorprès a les xarxes socials davant la nova versió de la cançó. Una versió que s'havia gravat sense ell, amb l'afegit que el seu amic David Bustamante no li ho notifiqués prèviament, havent d'assabentar-se'n per la premsa. 

David Bustamante molt afectat per la pèrdua

Bustamante, que ara torna a estar d'actualitat per la batalla judicial que ha iniciat amb el seu exassessor, ha d'afrontar un nou daltabaix personal. Ell ha estat dels primers a compartir una fotografia d'Àlex a les seves xarxes socials, on s'ha mostrat totalment destrossat .

Bustamante també ha admès que entre ells tenien plans per veure's pròximament i que tenien projectes conjunts. De nou, torna a referir-se a ell com el seu germà, el seu còmplice i que ara li deixa un buit molt gran en la seva agenda de bons amics.

A hores d'ara, tots els concursants d''Operación Triunfo 1' es troben volant fins a Barcelona per poder reunir-se i donar junts l'últim adéu d'un dels setze participants que van viure aquesta primera experiència televisiva. Un format que després va servir com a mirall de molts altres formats i que mai han arribat a fer ombra al gran gegant que va inventar en el seu moment Josep Maria Mainat.

La cantant Merche, que va estar sortint amb Àlex durant quatre anys, també s'ha mostrat totalment destrossada, recordant-amb un bonic text que ha publicat al seu compte d'Instagram.