Fotomuntatge d'Álex González i Chenoa

El dia en què Álex González va acabar amb la seva història d'amor amb Chenoa

La controvertida raó que va posar fi a la relació entre Chenoa i Álex González

Chenoa i la seva vida sentimental sempre han estat a l'ull de l'huracà des que es va donar a conèixer al 'talent show' més famós de la televisió. Corria l'any 2001 quan la jove mallorquina i David Bisbal posaven al país potes enlaire amb la seva incipient relació. Lamentablement, el que semblava un conte de fades arribava a la seva fi en 2004.

L'aparició de Chenoa amb els ulls plorosos enfundada en el mític xandall gris per confirmar la notícia ja és història d'Espanya. Va suposar la primera desil·lusió amorosa que la cantant va haver d'afrontar de manera pública, però no pas l'única.

Després de David Bisbal, molts van ser els homes, coneguts i anònims, que van ocupar el cor d'un dels membres del jurat de 'Tu cara me suena'. Inclòs l'actor Álex González, però què va passar?

Imatge d'Álex González i Chenoa passejant pel carrer
Chenoa i Álex González van tenir una relació anys enrere | Europa Press

Álex González i Chenoa: el preu de la fama

Per parlar sobre la història d'amor entre Álex González i Chenoa, ens hem de remuntar al 2005. Només un any després de la seva ruptura amb Bisbal, l'amor va tornar a arribar a la vida de la cantant. Així que, tot indica que va ser la presència d'aquest home la que va ajudar a recompondre's de la seva amarga ruptura.

Aleshores, Álex no gaudia de la fama i prestigi que té avui dia. La seva carrera televisiva havia començat recentment amb papers petits a 'Un Paso Adelante' (2004) i 'Hospital Central' (2005). I és precisament aquest desequilibri de poder el que va poder propiciar la fi de la relació entre tots dos.

Imatge de l'actor Álex González posant a un photocall
Chenoa va tenir una relació amb l'actor Álex González | Europa Press

La gran popularitat de Chenoa, sent una de les dones més influents de tot Espanya, va posar Álex González en una posició força complicada. Juntament amb la seva edat i inexperiència al món de la faràndula és comprensible que aquesta situació acabés per desgastar la relació.

La mateixa cantant, al seu llibre 'Defectos perfectos', publicat en 2017, parla sense embuts d'aquest tema. Pel que sembla, va ser a la gala dels Premis Goya del 2006 quan es despertarien les enveges de l'actor, per ser Chenoa l'objecte d'atenció de les càmeres de l'esdeveniment.

A partir d'aquí, la relació va estar protagonitzada per retrets continus i Chenoa afirma que es va sentir manipulada. La incapacitat del protagonista de 'El Príncipe' per acceptar ser el xicot d'una famosa el va portar a no voler sortir per por que els veiessin junts.

Imatge d'Álex González amb unes bosses i Chenoa somrient al seu costat caminant pel carrer
Álex González i Chenoa | Europa Press

No és estrany que davant d'aquestes afirmacions, la cosa entre ells no acabés gaire bé. I és que la forma en què l''extriomfita' va relatar la seva història amb Álex al seu llibre, ens dona una bona pista sobre el mal que ho va haver de passar. Més d'una dècada després, sembla que aquesta ferida no va cicatritzar del tot.

I el casament per quan?

Més tard, després d'Álex González, va arribar David de María, Alaín Cornejo, Curi Gallardo i Javi Arpa. També se la va arribar a relacionar amb l'humorista David Guapo, després de passar per 'Tu cara me suena' on ella exerceix de jurat. Tot i això, ha estat amb el doctor Miguel Sánchez Encinas on ha trobat l'amor veritable i definitiu?

La parella es va comprometre el 2019 i havien anunciat enllaç per al 2020. Lamentablement, la pandèmia ho va fer impossible i tant Chenoa com el seu futur marit van haver de posposar els seus plans de casament. A més a més, Chenoa també ha hagut de fer front recentment a una ruptura molt propera a ella.

Amb ajornament pel mig, tot indica que es donaran el 'sí, vull' al juny d'aquest any, encara que la cantant ha revelat que la seva idea és fer una cosa íntima i amb pocs convidats. Així doncs, caldrà esperar encara alguns mesos per veure-la finalment vestida de blanc. Doncs, sembla que el 2022 ve carregat d'amor i noves aventures professionals per a la Laura.