Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas

El missatge de Sara Carbonero pel qual Iker Casillas podria deixar-ho tot

Sara Carbonero ha trencat amb Kiki Morente just quan Iker Casillas hauria començat una relació amb una altra dona

Sara Carbonero es troba en una etapa molt feliç a nivell personal, ja que finalment és una dona lliure. Ha estat molt de temps a l'ombra de Casillas, i ha arribat el moment de donar un cop a la taula. La periodista esportiva està cansada de ser un personatge secundari i està treballant de valent per a convertir-se en l'estrella de la seva pròpia vida.

Ha tingut problemes de salut importants i sempre ha estat acompanyada d'Iker, fins i tot quan ja no estaven junts. Fonts properes asseguren que formaven un equip fantàstic, el problema és que ell passava massa temps fora de casa. Estava plenament dedicat al futbol, i Carbonero va quedar en un segon pla molt discret.

Sara va prendre una decisió que va marcar el seu futur i el de la seva família: separar-se d'Iker i començar una nova vida en solitari. La premsa del cor de seguida va començar a seguir els passos de Carbonero i a fer-se ressò de notícies que no s'ajustaven a la realitat. Hi va haver periodistes que van relacionar l'exdona de Casillas amb molts homes amb qui no tenia res a veure.

Iker es va adonar que la mare dels seus fills era una persona força respectada i estimada, així que no trigaria a trobar parella. Una revista molt coneguda va treure a la llum la prova definitiva: Sara tornava a estar enamorada, i l'afortunat era Kiki Morente. Aquesta història ha durat uns quants mesos, però s'ha acabat perquè no han aconseguit trobar un punt en comú.

Muntatge Sara Carbonero i Kiki Morente
Sara Carbonero ha tingut una relació amb Kiki Morente | Catalunya Diari

Carbonero està centrada en la seva carrera professional i no vol perdre el temps en qüestions que no l'omplen prou. Kiki Morente, per la seva banda, és un cantant de primera categoria i també té molta feina, així que no tenia gaire temps lliure. Segons ha sortit publicat, van decidir posar fi a la relació de mutu acord perquè «s'havia refredat».

Sara Carbonero revela com se sent i Iker Casillas obre els ulls

Sara fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i és conscient del perill que comporta fer certs moviments. Per aquest motiu, mai ha confirmat que tingués una relació amb Kiki, tot i que era un secret de domini públic. Recentment, l'experta en esports ha trencat les seves pròpies normes per a publicar unes frases a les xarxes socials que no han deixat ningú indiferent.

Casillas s'ha quedat atònit quan ha vist que Carbonero ha escrit la lletra d'una cançó de Manuel Carrasco. Es diu 'Fue' i és bastant trista, ja que parla d'una història d'amor fallida que no té solució. L'exporter s'ha adonat que la mare dels seus fills torna a estar soltera i sense compromisos.

Iker, segons la revista 'Lecturas', ha començat una relació sentimental amb l'empresària Rocío Osorno, tot i que cap dels dos ho ha confirmat. No seria estrany que Casillas renunciés a Osorno per a intentar recuperar Carbonero, ja que tothom assegura que la periodista esportiva és l'amor de la seva vida. Recordem que ella ho va deixar tot per a estar a prop seu, però aquest esforç no va ser suficient.

Sara Carbonero pren una decisió important

Seguint la informació aportada pel seu entorn, Sara està disposada a trobar l'amor, però ara té altres projectes. Vol centrar-se en la feina i obrir el seu cor a qui s'ho mereixi, però no pretén buscar ningú en especial. Ha travessat una etapa complicada i ara només vol gaudir dels seus éssers estimats.

Iker Casillas ha desmentit que tingui una relació amb Rocío Osorno, tot i que molts periodistes asseguren que no diu la veritat. Suposadament hi ha proves que demostren que estan junts, per això 'Lecturas' va publicar la informació en portada.