Ana Obregón i Lequio, al costat del seu fill ingressat a Barcelona

El jove travessa un moment complicat

Álex Lequio, filla d'Ana Obregón i Lequio
Álex Lequio continua ingressat a l'hospital | CatalunyaDiari

Fa uns dies et donàvem a conèixer que Ana Obregón havia reconegut públicament que el seu fill, Àlex Lequio, havia estat ingressat a l'Hospital Quirón salut de Barcelona per poder dur a terme el nou tractament que està rebent per poder lluitar contra el càncer que pateix.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El seu ingrés ha estat necessari perquè, a més, és important que estigui molt controlat no només perquè té les defenses baixes sinó també perquè es troba entre els grups de risc pel que fa al coronavirus.

Els seus pares, suports incondicionals

La seva mare, com és lògic, ha optat per traslladar-se amb ell a la ciutat comtal per estar al seu costat i donar-li suport en aquest complicat moment. No obstant això, no ha estat l'única. Així, diferents publicacions de la premsa del cor han donat a conèixer, mitjançant fotografies, que també el pare de l'Àlex està al seu costat. Sí, Alessandro Lequio ha deixat Madrid i ha marxat a Barcelona per estar al costat del seu fill.

En concret, va ser el passat 15 de març quan, segons sembla, el col·laborador d' 'El programa d'Ana Rosa' va decidir abandonar la seva residència i viatjar fins a la capital catalana per donar suport al seu fill, com ja ho ha fet altres vegades.

Portada de la Revista 'Semana'
Hi ha imatges de Lequio i Anna Obregón junts a Barcelona | Instagram Revista 'Semana'

D'aquesta manera, tot i que Anna i el famós Comte Lequio fa 26 anys que estan separats, no han dubtat a unir forces per ajudar el seu fill i insuflar-li l'ànim suficient perquè lluiti amb més ganes que mai per recuperar-se i vèncer a aquesta complicada malaltia, que li va ser diagnosticada fa dos anys aproximadament.

De moment, no se sap com evoluciona el tractament del jove ni tampoc en quin instant es preveu que pugui ser donat d'alta i tornar a casa. És més, la possibe alta es complica tenint en compte la situació de crisi sanitària que s'està vivint al país a causa de la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari