Fotomuntatge amb les cares de les futbolistes del FC Barcelona Aitana Bonmatí i Alexia Putellas somrient

Alexia Putellas i Aitana Bonmatí tornen a esclatar: «Ho havíem demanat»

Alexia Putellas i Aitana Bonmatí es tornen a mostrar inflexibles davant la RFEF

Alexia Putellas i Aitana Bonmatí han tornat a dir prou. I no sols elles, sinó tot l'equip femení de la Selecció Espanyola.

Les jugadores han tornat a plantar-se després de la convocatòria de la nova entrenadora, Montse Tomé. Tot i el seu desig de no participar a la Selecció fins que no es compleixin els canvis sol·licitats.

Alexia Putellas, amb les seves companyes, ja van emetre un comunicat divendres passat, 15 de setembre. Un en què demanaven canvis i reestructuracions importants dins de la RFEF.

Tot i que, malgrat les dimissions de l'entrenador Jorge Vilda i de Luis Rubiales, president de la RFEF, no n'hi ha hagut prou. I les jugadores han tornat a haver d'alçar la veu aquest dilluns, 18 de setembre.

Alexia Putellas: «Ho havíem demanat»

Alexia Putellas i Aitana Bonmatí han dit prou. Per enèsima vegada. Les jugadores de la Selecció Espanyola tornen a plantar-se després de l'últim moviment de la RFEF.

La nova entrenadora, Montse Tomé, ha convocat la plantilla femenina aquest dilluns, 18 de setembre. Cosa que elles havien deixat per escrit que es negaven a fer fins a veure complerts els canvis.

Primer plano de Alexia Putellas
Alexia Putellas ha compartit un altre comunicat a través de Twitter. | Europa Press

I així ho han tornat a expressar en un nou comunicat que han compartit jugadores com Alexia Putellas o Aitana Bonmatí a les xarxes socials.

«El que s'ha expressat en el nostre comunicat del 15 de setembre del 2023 deixa clar i sense cap opció a una altra interpretació la nostra ferma voluntat de no ser convocades per motius justificats. Aquestes afirmacions continuen plenament vigents», comença el comunicat de les jugadores de la selecció femenina.

«Estudiarem les possibles conseqüències legals a què ens exposa la RFEF en posar-nos en una llista de la qual havíem demanat no ser convocades per raons ja explicades públicament».

«Durant els dies posteriors a aquest comunicat, volem posar en coneixement públic que no s'ha transmès res diferent a cap integrant de la RFEF». D'aquesta manera, les jugadores han deixat clar la seva disconformitat amb l'actuació de la Federació.

Primer pla d'Aitana Bonmatí amb la cara seriosa a Madrid
Aitana Bonmatí i les seves companyes diuen prou a la Federació de futbol. | Europa Press

«Ens sembla rellevant assenyalar, en aquest sentit, que la convocatòria no s'ha realitzat en temps i forma», han declarat al comunicat.

«Pel que entenem que la RFEF no es troba en disposició d'exigir-nos acudir-hi». Les jugadores, entre les quals hi ha les catalanes Aitana Bonmatí i Alexia Putellas, estudiaran ara les conseqüències legals. Tot això mentre declaren la seva disconformitat amb la seva convocatòria a la Selecció espanyola.