Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'un selfie d'Adara Molinero mirant a càmera seriosa i tocant-se els cabells

Els pares d'Adara Molinero: tot el que va passar durant la seva separació

Adara Molinero va revelar part del que va passar entre els seus pares

Adara Molinero està centrada a les seves xarxes socials des que va sortir de 'Supervivientes'. La semifinalista del reality de Telecinco, habitual d'aquest tipus de programes, ha explicat públicament com va ser la seva infància. Els seus pares es van separar quan ella tenia un any, cosa que Adara no recorda, però que, sens dubte, ha marcat la seva vida.

Va ser durant la seva participació a 'GH VIP 7', concurs en què es va proclamar vencedora, quan Adara es va referir al moment en què els seus pares van trencar la seva relació. «La meva mare estava embarassada del meu germà. Jo també he crescut així, per mi és una cosa normal», explicava Adara a Antonio David Flores.

Adara va donar detalls de la separació dels seus pares durant la seva participació a 'GH VIP'

El llavors concursant del reality volia saber quin tipus de relació tenien els pares de la seva companya. «No tenen relació, ni bé ni malament. Cadascú té la seva vida, nosaltres ja som grans», concloïa ella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La veritat és que l'ex de Bosco Martínez-Bordiú no va tenir una infància ni adolescència felices. Després de la separació dels seus pares la seva mare va conèixer un home que no pot oblidar. «Es va portar molt malament amb el meu germà, amb mi i amb ella…», explicava molt emocionada.

Elena, mare d'Adara, es va referir al seu ex després de la seva participació a 'Supervivientes el 2020'. «Els meus fills no saben el que vaig patir amb ell, vaig escapar de la relació. Li he arribat a tenir por», va arribar a dir en una entrevista. Unes declaracions a què Jesús Molinero no va trigar a contestar a 'Sálvame' mostrant la seva indignació amb la mare dels seus fills.

Primer plànol d'Elena Rodríguez amb rostre seriós en el plató de 'Supervivientes 2023'
Elena Rodríguez, mare d'Adara, va explicar que va patir amb el pare dels seus fills | Mediaset

Segons Molinero va qualificar de «molt baix» el que va dir la seva exdona, a més de negar la veracitat de les seves paraules. «Com és tan pocavergonya?», es preguntava Jesús de la seva ex.

El pare d'Adara va admetre que va estar un any sense passar la pensió als seus fills, però esperava que fos ella qui expliqués el perquè de tal situació. «Perquè això és el que calla, el que és gros, si et dic per què, esclata la bomba», deixava caure.

La intervenció de Molinero a la televisió no es va quedar aquí. Jesús va aprofitar per mostrar el seu malestar perquè els seus fills no sortissin en defensa seva davant les paraules de la seva mare. Una situació que va qualificar d'«humiliant», «Quins diners podrits que estan guanyant, són diners bruts».

Jesús Molinero va amenaçar la seva ex amb desvelar una 'bomba'

Més enllà dels enfrontaments entre Elena Rodríguez i Jesús Molinero, el cert és que pare i filla es van retrobar, després de més de dos anys sense veure's, a 'GH VIP'. El pare de la concursant es desplaçava a la casa de Guadalix per a sorpresa d'ella. Tots dos es fonien en una abraçada després de la qual ell va assegurar sentir-se «emocionat».

Un moment en què Jesús va voler deixar de banda els conflictes: «El que va passar ja ho parlarem, però és millor oblidar-ho i tornar a començar». Adara, que afirmava estar en «xoc», deia entre llàgrimes al seu pare que l'havia trobat molt a faltar.

Jesús Molinero, pare d'Adara, en un plató de Telecinco
Jesús Molinero es va reconciliar amb la seva filla quan ella participava a 'GH VIP 7' | Mediaset

Mentrestant, al plató de Telecinco, la mare d'Adara era testimoni de l'esmentat retrobament. Un moment en què Elena acusava Jesús de fer diferències entre els seus dos fills.

A continuació Jorge Javier afirmava que «per alguna cosa es comença». Unes paraules que van provocar el plor desconsolat d'una mare conscient del moment que acabava de passar entre la filla i el pare.