Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Belén Esteban molt enfadada amb el dit aixecat en senyal d'amenaça

Les paraules de Belén Esteban sobre Jesulín de Ubrique que gairebé ningú no esperava

Belén Esteban sorprèn tothom en referir-se a Jesulín de Ubrique

Belén Esteban s'ha tornat a posar davant de les càmeres després de molt de temps sense fer-ho. I encara que no s'ha volgut ficar gaire a la vida del seu ex i pare de la seva filla, Jesulín de Ubrique, ha respost una pregunta sobre l'extorero.

Jesulín de Ubrique ha escoltat unes breus declaracions que pocs esperaven i és que sembla que, per fi, la de Paracuellos ha enterrat la destral de guerra. Ho ha decidit així, per fi, sobre un home que li ha provocat seriosos maldecaps durant molts anys, però amb què també ha tret rèdit econòmic en un llarg temps, tot s'ha de dir.

Belén Esteban tornava a la vida pública després d'estar de vacances a l'altra banda de l'oceà amb la família. Una família entre la qual hi havia la seva filla Andrea per la qual es desviu cada dia des que va arribar a aquest món.

Belén Esteban rebaixa la tensió quan li pregunten per Jesulín de Ubrique

Ella tornava al focus mediàtic presentant una tarifa elèctrica amb què es vol revolucionar el mercat elèctric de la mà de la intel·ligència artificial

Fotomuntatge de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban
Belén Esteban no vol més polèmiques amb l'extorero | Catalunya Diari

La veritat és que Belén va ser notícia aquests últims dies després d'absentar-se del casament del seu amic Kiko Hernández. Una cosa que va cridar molt l'atenció entre els presents a l'enllaç. El cas és que ha tornat a parlar i ha deixat diversos titulars sobre la taula, com és habitual des que la coneixem.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La madrilenya no s'ha tallat a l'hora de tocar temes diferents de l'actualitat del cor. Però no podia faltar que parlés de reüll sobre l'actual concursant de 'MasterChef Celebrity', Jesulín de Ubrique.

Dels temes que ha comentat Belén Esteban estaven entre altres 'Sálvese quien pueda', el projecte de Netflix gravat a Miami. Un reality que ha realitzat amb molta il·lusió i que va gravar amb els seus companys del ja extint 'Sálvame'.

Belén Esteban torna a parlar de tot després d'absentar-se molt de temps

A més, va parlar sobre el seu futur i els nous treballs de qui va compartir un plató amb ella i ara són en altres cadenes. I és clar, es va referir al casament de Kiko Hernández, fins i tot va pronunciar unes sentides paraules per la mort de María Teresa Campos.

Belén Esteban seria entrevistada pels mitjans amb un micròfon cap a ella
La princesa del poble ha estat concisa parlant de Jesulín | Europa Press

La veritat és que abans de parlar per enèsima vegada del pare de la seva filla Andrea, Belén ha deixat caure que aviat en tindrem notícies en un nou projecte professional.

Això sí, preguntada per l'espai que ha estrenat dijous a les nits a dijous a Telecinco el seu amic Jorge Javier, 'Cuentos chinos', ha indicat que no hi treballarà. I és que ella ja està immersa en un altre projecte diferent que «us sorprendrà», assegurava davant els mitjans.

Belén, rotunda en esmentar Jesulín de Ubrique: «No li enviaria cap missatge»

Després de tocar tots i cadascun dels temes esmentats, els reporters congregats a l'acte de la presentació estaven ansiosos. No podien deixar que se n'anés sense preguntar-li pel paper de Jesulín de Ubrique a 'MasterChef Celebrity'. I la resposta de la madrilenya ha cridat l'atenció entre els companys de premsa.

Primer pla de Jesulín d'Ubrique amb el rostre seriós
Jesulín de Ubrique segueix a 'MasterChef', però Belén Esteban no l'està veient | GTRES

«No l'he vist», ha sentenciat fins a dues vegades abans de dir que «a ell no li enviaria cap missatge. Res, jo no diria res. A ell, res», tancava la princesa del poble, que no volia ficar-se en cap polèmica més amb el pare de la seva filla.

I, sobretot, ara que està en la nova etapa de la seva vida en què es vol allunyar de qualsevol tipus de conflicte amb Jesulín de Ubrique. Cosa que li ha demanat des de fa anys la seva filla Andrea Janeiro.