Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Janeiro feliç

La germana de Jesulín de Ubrique: què ha passat amb ella i quants diners té

Jesulín de Ubrique pot presumir de l'èxit de Carmen

Jesulín de Ubrique no és l'únic de la família que pot presumir d'haver fet de la seva vida un èxit. A la dècada dels 90, l'extorero es va convertir en tota una celebritat omplint les places i copant la premsa rosa. Amb això va aconseguir que tota la família passés de tenir una vida humil a una allunyada de les preocupacions.

Però, si hi ha algú que s'emporta el palmell al clan Janeiro aquesta és Carmen. L'única noia del clan s'ha convertit en milionària gràcies a la seva relació amb Luis Masaveu, un empresari d'origen català.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carmen Janeiro i la seva discreta vida allunyada dels mitjans

Jesulín de Ubrique va portar a la fama tota la seva família quan es va convertir en un dels toreros més famosos d'Espanya. A poc a poc les aventures i desventures del clan Janeiro van anar eclipsant la seva carrera a les arenes i omplint les revistes.

Pels platós van començar a desfilar els seus familiars, desitjosos d'aprofitar-se de l'estrebada mediàtica. Carmen Janeiro, més coneguda com 'la Jesulina', va ser de les primeres a voler fer-se un lloc a la televisió.

Veient que la seva carrera com a model no prosperava, va fer els seus primers passos com a col·laboradora ocasional. Tot i això, amb el pas del temps va acabar desapareixent del tot i es va allunyar de les polèmiques familiars. Una decisió que va venir motivada per la seva relació amb Luis Masaveu, un empresari milionari.

La família Masaveu té nombrosos negocis que han fet que sigui una de les famílies més riques del país. Carmen es va bolcar completament en la seva parella i va decidir instal·lar-se a Marbella, en una casa de luxe a la millor zona de Sierra Blanca.

Foto de Carmen Janeiro caminant sota la pluja
Carmen Janeiro fa anys que està allunyada del focus mediàtic per decisió pròpia | GTRES

En aquests més de 12 anys de relació, la parella ha passat per nombroses crisis. Se sap poc de si estan junts o no, ja que la germana de Jesulín es manté hermètica sobre la seva vida. Mai no ha concedit una entrevista i molt menys ha parlat sobre la seva parella, una desaparició mediàtica autoimposada que l'ha allunyat de la premsa rosa.

Però els rumors de ruptura l'han tornada a fer notícia i aquesta vegada podria ser la definitiva. Segons publica Lecturas, Carmen i Luis viuen separats i això podria acabar passant factura a la relació. Ella segueix residint a casa de Marbella, mentre ell viatja entre Portugal i Suïssa atenent els seus negocis.

Carmen i la seva luxosa residència a Marbella

La germana de Jesulín va abandonar Ubrique per anar a viure a Marbella amb la seva parella. Actualment, resideix en una luxosa mansió que compta amb sis habitacions equipades amb bany propi. Una casa de 600 metres quadrats amb jardí i vistes al mar on no hi falta cap detall valorada en més de quatre milions d'euros.

Una mostra del dineral de què disposa Carmen i que ha aconseguit amassar des que va abandonar el paper cuixé. Molts poden pensar que l'èxit els deu al bressol del qual prové Masaveu, però la veritat és que l'exmodel té dots empresarials.

Carmen Janeiro somrient mirant a càmera en una muntanya amb gespa
Carmen Janeiro té tres negocis | Europa Press

De fet, Carmen gestiona una immobiliària que, pel que sembla, funciona molt bé i també té una empresa de construcció. Però hi ha un altre negoci que encara es troba en fase inicial i que espera que sigui un èxit.

Segons publica Pronto, el següent pas és invertir i comprar un hotel ubicat a Sevilla. Es tracta d'un projecte que està a l'aire, ja que està negociant el preu amb els propietaris actuals. Si ho aconsegueix, sens dubte suposarà una gran empenta per a la seva economia que podria donar-li grans alegries.

És evident que la germana de Jesulín ha sabut jugar bé les cartes i s'ha descobert com una dona de negocis.