Primer pla de la reina Letizia feliç amb unes arracades de cèrcols platejats

Letícia es converteix en el centre de totes les mirades a Barcelona: el motiu

La reina Letícia deixa sense paraules els assistents amb el seu conjunt

La reina Letícia sempre ha desprès molta elegància i finor al seu pas i ahir no en va ser una excepció. La dona del rei va ser el centre d'atenció gràcies al model amb què es va presentar en un acte oficial.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Celebren el primer acte dels Premis La Vanguardia

Dilluns passat 18 de setembre, els Reis es van desplaçar a Barcelona per complir diversos actes. La nit va culminar amb el lliurament dels primers Premis La Vanguardia.

L´acte es va celebrar al Museu Nacional d'Art de Catalunya i per a l´ocasió la reina va triar un model elegant amb motiu floral.

Va vestir amb una marca originàriament belga

La Reina d'Espanya va lluir un vestit negre amb un subtil estampat de flors daurades de la marca Dries Van Noten. A jutjar pel nom, sembla una marca estrangera, ja que és d'origen belga.

Tot i això, hi ha una raó per la qual la reina Letícia ha triat aquesta marca. El juny del 2018, l'empresa catalana Puig  va comprar la major part del seu accionariat, i per això la majestat ha triat portar un vestit de la marca.

Letícia va portar un vestit semblant en actes passats

La reina Letícia està acostumada a acudir a actes periodístics i en tots ha demostrat la seva gran passió per l'estilisme. El novembre del 2019, la vam veure a l'entrega del Premi Cerecedo amb un vestit força similar al d'aquesta nit al MNAC de Barcelona.

El vestit era inspiració oriental i també amb flors daurades de decoració. Aquest va ser també la vestimenta que va portar en un sopar al Palau Reial amb el president de Corea del Sud.

El vestit dels Premis La Vanguardia

Si ens centrem en el vestit de la nit dels primers Premis La Vanguardia, Letícia portava un vestit negre curt amb un subtil estampat de flors daurades. L'escot era de tipus vaixell, amb tirants fins, l'esquena semioberta i faldilla de tub.

Dries Van Noten es va inspirar amb les plantes del seu propi jardí per fer el disseny i la peça pertany a una col·lecció passada, per tant, ja no està a la venda.

Imatge frontal de la reina Letizia als Premis La Vanguardia amb una bossa a la mà
Va portar un vestit elegant amb faldilla de tub i escot vaixell | GTRES

Nous complements

Pel que fa a les sabates, la reina Letícia es va emportar dos parells per a la nit. Els talons de Massimo Dutti els va portar per lliurar premis als equips espanyols de natació artística i waterpolo després de competir al Mundial de Natació.

La Letícia anava preparada amb el seu vestit Dries Van Noten i maquillada. No obstant això, després de lliurar els guardons, va canviar per unes sabates de taló alt i daurades de Carolina Herrera.

Imatge del conjunt que la reina Letizia va portar a l'entrega dels Premis La Vanguardia a Barcelona, 2023. Porta un vestit negre amb motius florals daurats, una bossa a conjunt i talons negres
Letícia va combinar els seus complements amb el negre i daurat del vestit | GTRES