Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Angela Portero seria

A Ángela Portero no li va tremolar la veu quan va opinar de la vida de Rocío Carrasco

Ángela Portero s'ha mostrat molt crítica amb el testimoni de la dona de Fidel Albiac

Ángela Portero ha tingut una actitud una mica incomprensible per a molts amb Rocío Carrasco. Sí, perquè la periodista no s'ha tallat a l'hora de revelar certs aspectes de la vida del clan Jurado que desacreditaven el testimoni de Rociíto.

Després de l'emissió dels dos documentals de la dona de Fidel, Portero tenia coses a puntualitzar. Curiosament, la majoria contradeien la seva versió. I un exemple d'això és un episodi que va relatar la filla de la cantant i que la periodista va desmentir en directe.

Ángela Portero explicar allò que Rocío va ocultar al seu documental

Ángela Portero porta una vida consagrada al periodisme i arribava a fundar la seva pròpia agència. Els seus anys d'experiència li han servit per conèixer aquells aspectes més íntims de la vida d'alguns famosos. Per això, el testimoni de Rocío Carrasco la va fer estirar records i ser una de les que es va pronunciar sobre la seva vida.

A l'època de major apogeu periodístic, el clan Jurado-Ortega copava la majoria de les publicacions. El matrimoni entre Rocío i Ortega va donar per a molt, sobretot quan es va saber de la decisió d'adoptar. I això va ser el que, precisament, va fer reaccionar Portero quan Carrasco va esmentar el tema al seu documental.

Rocío Jurado, Rocío Carrasco i José Ortega Cano, tots tres amb cares somrients en una foto d'arxiu
Ángela Portero va ser especialment dura amb el testimoni de Rocío | Europa Press

La dona de Fidel va afirmar que va veure amb bons ulls la idea d'ampliar la família i que fins i tot va ajudar el matrimoni perquè tot sortís bé. «Per edat havien de comptar amb algú que els recolzés, i aquella persona que firma soc jo», va explicar Rocío.

No obstant això, per a Ángela aquesta història no es correspon amb allò que ella mateixa va presenciar. I és que, tal com va explicar després de l'emissió, l'ex d'Antonio David no es va mostrar tan conforme amb l'adopció com va manifestar.

Portero ha explicat que «hi va haver un moment tens» entre elles quan la cantant li va comunicar que volien adoptar. Segons va revelar, va passar davant d'ella i desmenteix totalment la versió que Rocío va explicar sobre els fets.

Muntatge de Rocío Carrasco amb rostre seriós i Ángela Portero amb rostre somrient
Portero no es va tallar a l'hora d'airejar el que passava a casa de Rocío | España Diario

«Hi va haver un moment tens, i això va ser quan la seva mare es va plantejar adoptar, això ho vaig viure jo, va ser una picabaralla entre mare i filla», va explicar. Però, a més a més, la periodista deixa entreveure que entre totes dues la relació no sempre era bona.

«En aquella època, els periodistes convivíem molt amb els famosos i vèiem bé com era la relació de Rocío Jurado amb la seva filla», ha manifestat. Una al·lusió a la joventut rebel de Rocío que altres col·laboradors van confirmar i que ella mateixa va confessar al seu documental. «La relació amb el seu pare també va ser molt conflictiva», van recordar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ángela Portero i les seves contradiccions

Una de les coses que més ha criticat Ángela Portero a Rocío és que hagi fet servir els documentals per airejar coses de la seva vida íntima. Tot i això, recorrent a l'hemeroteca, la mateixa periodista quedava en evidència en parlar de la vida del clan Jurado-Ortega amb total impunitat.

Si bé és cert que el seu paper com a periodista li dona certes llicències, hi ha altres aspectes que sobrepassen els límits de la confiança. N'és una prova les imatges que 'En el nombre de Rocío' va rescatar d'unes declaracions de Portero.

Rocío Jurado i José Ortega Cano, en una imatge d'arxiu, tots dos amb rostre seriós
La periodista va arribar a explicar en directe un moment tens entre Rocío Jurado i Ortega Cano | Europa Press

En aquella entrega, la dona de Fidel relatava certs episodis delicats a la vida de la seva mare amb Ortega. Per confirmar el seu testimoni, van recordar com la mateixa Ángela va explicar en un plató l'any 2012 el que va passar en una ocasió entre el matrimoni.

La periodista va recordar com en 1995 va anar a entrevistar la cantant a l'habitació d'un hotel i com estava totalment destrossada. «S'estaven tirant ampolles o alguna cosa de vidre. Se sentien sorolls, cops i, sobretot, la veu imponent de Rocío Jurado», va explicar en aquella ocasió.

Aquests totals van fer reaccionar Jorge Javier que va carregar contra Portero per criticar Rocío. «Jo he vist Ángela carregar contra Rocío Carrasco, posant-la verda per explicar el que havia viscut a casa seva», deia el presentador. «I ara resulta que ens ha narrat tots aquests detalls al nostre programa?», afegia sense sortir de la seva sorpresa.