Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulín de Ubrique mirant a càmera

Jesulín de Ubrique revela on està vivint Julia Janeiro després de quedar-se soltera

Jesulín no amaga el lloc on viu la seva filla quan és preguntat pels mitjans

Jesulín de Ubrique va decidir fa uns mesos reprendre la seva agenda pública i, després de diverses entrevistes a diferents televisions privades, el torero va fer el salt a un 'reality' a Televisión Española. El gadità, feliç a la seva faceta com a pare de família nombrosa, evita les preguntes sobre els seus fills. No obstant això, fa pocs dies va fer una excepció i va parlar sobre la seva filla Julia, de la qual va explicar on viu.

Jesulín va ser triat com a pregoner de les festes de la seva localitat natal, Ubrique. Una ocasió en què el pare d'Andrea Janeiro, emocionat amb l'afecte dels veïns, va respondre les preguntes dels mitjans.

Jesulín de Ubrique confirma el lloc on viu ara la seva filla Julia

El torero, que va estar acompanyat per la seva mare, el seu germà Víctor i la seva cunyada Beatriz Trapote, va justificar l'absència de la seva dona en un moment especial per a ell. Pel que sembla, María José Campanario s'havia quedat a casa a cura d'Hugo, el fill petit de la parella d'un any.

Jesulín de Ubrique al pregó de les festes d'Ubrique
Jesulín va tenir l'honor de donar el pregó de les festes d'Ubrique, la seva localitat natal | GTRES

Els reporters també li van preguntar per la seva filla Júlia: «Està estupendament», contestava el torero sobre ella. A la pregunta de si la noia continua vivint a Madrid, el torero només va comentar que sí, sense donar-ne més detalls. Una resposta que deixa a l'aire si Julia va tornar al pis de Getafe on residia quan es va independitzar.

Recordem que la filla de María José Campanario es va traslladar a viure als afores de la capital quan va començar la seva relació amb el futbolista italià Tommy Rossi. La parella residia al xalet de Boadilla del Monte propietat dels pares d'ell fins que van trencar el mes de maig passat.

La veritat és que poc se sap de Julia més enllà de les seves publicacions a les xarxes. La jove comparteix habitualment imatges o vídeos en què apareix ella sola posant per a la càmera. A la filla de Jesulín li agrada explotar la seva faceta com a 'influencer', ja que té més de 200.000 seguidors a Instagram.

Muntatge d'un primer pla de Julia Janeiro
Julia Janeiro continua vivint a Madrid segons el que ha explicat el seu pare | España Diario

A diferència d'Andrea, la seva germana gran, Julia, té molt clar que se sent a gust al món de la imatge, el modelatge i les xarxes socials. La filla gran de María José Campanario és una apassionada de la moda i la cosmètica i ja s'ha fet diversos retocs estètics.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Julia Janeiro va trencar la relació amb Tommy Rossi, amb qui residia a Madrid

Julia fa diversos anys que està a Madrid, després de passar una temporada a Barcelona on va estudiar Estètica personal, decorativa i Maquillatge professional i Caracterització. Amb 20 anys, Janeiro viu al marge dels mitjans de comunicació i de moment no ha concedit cap entrevista ni ha participat en cap 'reality' .

Després de la ruptura de Tommy Rossi, després d'un any i mig de relació, la noia va tancar el seu perfil d'Instagram durant unes setmanes, cosa que va cridar l'atenció dels seus seguidors. A TikTok, l'altra xarxa social on Julia és habitual que pugi contingut, és diferent. La jove comparteix balls, coreografies i fins i tot mostra la seva ironia i bon humor amb vídeos pel que fa als pares.

Julia, doncs, continua amb la seva vida a la capital, enfocada en la seva faceta d''influencer'. Les seves publicacions seguiran donant pistes de si segueix endavant amb la seva intenció de convertir-se en maquilladora professional com ja va avançar ja fa uns quants mesos.