Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero confessa els problemes que està tenint amb el pare del seu fill

Adara Molinero esclata i afirma estar desesperada

Adara Molinero ha esclatat i ha decidit trencar el silenci sobre la realitat que envolta el pare del seu fill Martín. Tot i que ha procurat no entrar en polèmiques, finalment l'exsupervivent ha fet un pas endavant, dolguda per una cosa que afecta directament el seu petit.

Per Molinero, el seu fill és el més important a la seva vida i l'únic que desitja és el seu benestar. Per ell va decidir participar a 'Supervivientes', perquè no li faltés de res. Per això, veure que Hugo Sierra no segueix el seu mateix raonament ha fet que la filla d'Elena Rodríguez esclati a les xarxes.

Adara Molinero revela la veritat del pare del seu fill

Adara Molinero és tot un fenomen televisiu capaç de moure masses quan decideix participar en un reality. La seva manera de ser enganxa el públic i arriba a traspassar els seus seguidors.

La seva naturalitat és el seu punt fort i, sobretot, aquesta passió que sent pel seu fill Martín. L'arribada al món del petit va omplir de felicitat, però la relació amb el pare del nen va començar a complicar-se. Hugo Sierra i Adara van decidir separar-se quan el nadó amb prou feines tenia uns mesos de vida.

Foto d'Adara Molinero fent un petó a Hugo Sierra
Adara Molinero trenca el seu silenci i carrega contra Hugo Sierra | Xarxes Socials

Des de llavors ha estat l'exgran germana l'encarregada de tenir cura d'ell, sense entrar en polèmiques amb Sierra. És cert que van tenir nombrosos enfrontaments, però semblava que havien decidit fer les paus pel bé del seu fill.

Diem 'semblava', perquè Adara ja no pot més. Així ho ha manifestat la influencer farta de l'actitud desinteressada de la seva exparella. Tal com ha confessat a les xarxes socials, després de «tres anys callant», finalment ha acabat explotant.

Captura del canal de difusió d'Adara Molinero a Instagram parlant del pare del seu fill
Adara explica que Hugo no veu prou el seu fill Martín | @adara_molinero, Instagram

Pel que sembla, Sierra no manté contacte amb Martín a qui només veu «quatre dies al mes». Farta d'aquesta situació i pensant només en el bé del nen, Molinero deixa a l'aire que Hugo no estaria sent un bon pare.

L'exsupervivent s'ha esplaiat amb els seus seguidors i afirma que són moltes les vegades que demana al seu ex que vegi el nen. Tot i això, sempre rep la mateixa resposta. «Li dic que si us plau el vegi més i em diu que no pot», es lamentava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara Molinero confessa estar al límit

Adara Molinero ha evitat parlar sobre la faceta com a pare d'Hugo Sierra durant anys, però sent que l'absència pot ferir el seu fill. Per això, davant la impotència que li crea aquesta situació, hagi decidit fer un pas endavant.

L'únic que vol és que Martín pugui comptar amb el seu pare i sent que Hugo no fa prou. «Aquest mes veurà el seu fill un total de tres dies», afirmava. Adara confessava que això li resulta «desesperant» i que «només em queden ganes de plorar».

Primer pla d'Adara Molinero plorant en el plató de 'Gran Hermano VIP'
L'exsupervivent afirma que està desesperada per l'actitud del seu ex | GTRES

Després de desfogar-se, la filla d'Elena Rodríguez s'ha tornat a connectar i, lluny de penedir-se'n, es reafirma en el seu discurs. Resignada després d'intentar un canvi d'actitud al pare del seu fill, assumeix que «la vida continua».

Els defensors de l'exhostessa no han trigat a sortir a ajudar i han difós les seves paraules per les xarxes socials. Busquen que tothom sàpiga el que realment passa amb Hugo i han fet córrer la veu.

Davant d'això, la mare d'Adara ha reaccionat demanant que, si us plau, esborrin les declaracions de la seva filla, cosa que ha estranyat molts, ja que ha estat la mateixa Molinero qui ha decidit treure-ho tot a la llum. Tot i això, sembla que la intenció d'Elena és evitar un enfrontament amb Hugo i no revifar la polèmica. «És millor treure'l», responia una usuària.