Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb mig somriure

Les audiències d'ahir aclareixen si Telecinco continuarà comptant amb Ana Rosa

Ana Rosa no comença amb bon peu

Les audiències d'ahir van demostrar que Ana Rosa Quintana no ho tindrà fàcil per liderar les tardes després d'un començament de 'TardeAR' que s'esperava més contundent pel que fa a audiències.

Les audiències d'ahir deixen clar que no es pot negar que la presentadora de Telecincova obtenir una dada més que discreta, malgrat haver guanyat per escassa distància una de les rivals que més lluita amb ella pel lideratge. Parlem de Sonsoles Ónega, que es va quedar amb el seu programa 'Y Ahora Sonsoles' amb gairebé dues dècimes menys que 'TardeAR' en la seva estrena.

El nou format d'Unicorn Content va començar aquesta nova etapa d'Ana Rosa Quintana a les tardes de Telecincoamb un 11,3 % de quota de pantalla i 905.000 espectadors. Tots aquests es van posar davant de la pantalla per veure les evolucions d'aquest programa d'estrena a Telecinco.

Sembla que, de moment, Telecinco continuarà comptant amb Ana Rosa, però les dades no són bones.

Les audiències d'ahir revelen que Ana Rosa obté una estrena discreta amb 'TardeAR'

Si comparem les dades que obtenia la tarda del canal principal de Mediaset, la comunicadora ha recuperat en part el desgavell. Amb el seu nou espai, ha millorat les dades en 2,6 punts després del 8,7 % registrat per Telecincodilluns passat.

Muntatge en primer pla de Sonsoles Ónega i Ana Rosa Quintana feliços
Ana Rosa va guanyar a Sonsoles Ónega per molt poc en quota de pantalla. | Europa Press, España Diario

El cas és que, tal com apunta la consultora Dos30, 'TardeAR' va poder millorar en un 22,8 % aquesta franja i va fixar un 13,3 % al 'target' comercial. Com sabem, aquest segment és el més important per als anunciants.

Així doncs, Telecincova començar la tarda amb unes dades força discretes d'Así es la vida que va escurçar la seva durada en dues hores respecte a la resta d'estiu.

Les audiències d'ahir generen dubtes a Telecinco quant al futur de 'TardeAR'

Les audiències d'ahir mostren que el programa presentat per la catalana Sandra Barneda va aconseguir un 9,1 % i 899.000 espectadors. I després de l'esmentat 'TardeAR', 'Reacción en cadena' va obtenir un 8,8 % i 766.000 espectadors.

Qui ha notat una baixada d'audiència, encara que potser menys del que s'esperava, ha estat Sonsoles Ónega a Antena 3. I tot després que aconseguís la setmana anterior un 12,7 % amb 986.000 espectadors, i aquest dilluns es quedava en un 11,1 % i 828.000. L'espai d'Antena 3 de 18.00 h a 20.00 h de la tarda va destacar amb un 15,5 % dels espectadors per sobre dels 65 anys.

Mentrestant, La 1 de Televisión Española va obtenir un 12,4 % en el primer capítol de 'La promesa', mentre que el segon va aconseguir un 13,6 %. La sèrie de l'ens públic va ser líder durant la seva emissió i es va imposar sobre altres opcions televisives.

Ana Rosa a l'estrena de TardeAR a Telecinco
Ana Rosa Quintana no està satisfeta amb les dades de la seva estrena a la tarda. | Mediaset

Ara, a Ana Rosa Quintana, no li queda cap altra opció que continuar intentant captar audiència que potser aquest dilluns es va asseure davant de la pantalla per veure 'TardeAR' amb motiu de la seva estrena.

Falta per confirmar si l'audiència seguirà amb Ana Rosa després de l'estrena

Les estrenes d'aquest tipus de programes, en general, solen obtenir unes dades força notables i, a partir del segon o tercer dia, ja es pot comprovar la deriva que prendran.

El programa d'Ana Rosa Quintana ha rebut moltes crítiques dels seguidors de l'extint 'Sálvame', ja que n'ha estat el substitut després de 14 anys en antena. Sens dubte, avui és el dia de foc en què veurem si aquesta audiència d'ahir continua fidel a un espai com el de la productora d'Ana Rosa Quintana.

El programa ha donat el tot pel tot amb una rentada de cara important pel que fa a 'El programa de Ana Rosa'. Amb un nou plató on esperen que cada dia es vagi enganxant més i més gent als continguts d'aquest 'TardeAR'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!