Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jessica Bueno seria amb una flor vermella als cabells i uns grans pendents a la Fira d'Abril de Sevilla

Jessica Bueno esclata a 'GH VIP' en rebre una dura acusació sobre el seu passat

Jessica Bueno trenca el seu silenci i es defensa després d'anys callada

Jessica Bueno s'enfronta al seu segon 'reality' dotze anys després que la veiéssim per primera vegada a 'Supervivientes'. La model decidia participar en 'GH VIP 8' després de l'enrenou que va causar la seva recent separació de Jota Peleteiro. La sevillana entrava a la casa de Guadalix molt il·lusionada i feliç, però nerviosa per com gestionaria el seu retorn a la televisió.

Només fa uns quants dies que són al concurs i ja han començat a tenir lloc els primers enfrontaments. Un d'ells ha tingut com a protagonista Bueno, que no s'ha pogut callar davant el comentari d'un company. Un comentari que, per a l'ex de Kiko Rivera, anava dirigit per a ella i amb què ha hagut de bregar durant tota la seva vida.

Jessica Bueno s'enfronta a un company per insinuar coses del passat

Jessica Bueno entrava a 'GH VIP 8' pocs mesos després que es donés a conèixer la seva ruptura amb Peleteiro. Feia anys que la model estava allunyada dels mitjans portant una vida tranquil·la i centrada en la feina i els fills.

La seva entrada a Guadalix va ser una sorpresa, sobretot per al clan Pantoja, que desconeixia la seva intenció de tornar a la televisió. «No me l'havia imaginat mai aquí en un 'reality'», va opinar Anabel.

Tot i que Bueno prefereix deixar al marge la seva relació amb el pare del seu fill gran, és inevitable que el DJ surti a la llum. De fet, va ser el seu passat el que va provocar la seva primera renyina a 'Gran Hermano'.

Tot va començar quan Luitingo va fer un comentari sobre aquelles persones que s'acosten a unes altres només per l'interès. Ho va fer en general, sense assenyalar ni anomenar directament ningú, però per a Jessica era una clara al·lusió a les seves relacions passades.

Captura de 'GH VIP' amb Jessica Bueno amb ulleres discutint amb el micro
Jessica esclata en sentir-se assenyalada pel seu passat. | Mediaset

La seva relació amb Kiko va generar tota mena de rumors i es va especular durant mesos que estava amb ell per la fama. Per això, sentir el seu company parlar-ne va provocar que Jessica esclatés.

«Continua amb el teu monòleg sobre que els diners ho són tot, estàs generalitzant, a mi m'han jutjat per això», li va amollar. Lluny de donar per acabada la discussió, Bueno va continuar defensant-se afirmant que ella mai no ha estat amb algú per diners. «Jo no soc així», va comentar de manera categòrica.

Jessica Bueno tanca els rumors

Jessica va trobar en el comentari de Luitingo el moment perfecte per donar per tancades les acusacions sobre les seves relacions. La concursant es va mostrar farta que sempre s'hagi sobrevolat aquesta qüestió i decidia donar un cop sobre la taula.

La resta de companys l'observaven sorpresos, especialment el músic que no entenia la reacció de Bueno. Encara que li va explicar que no es referia a ella i que s'ho havia emportat a l'aspecte personal, l'ex de Kiko continuava molt molesta.

Kiko Rivera amb ulleres de sol i Jessica Bueno amb una bossa al braç feliços als carrers de Triana
Durant anys Jessica va ser acusada d'estar amb Kiko per interès. | Europa Press

Fins a tal punt va arribar el seu enuig que l'andalusa va marxar a la seva habitació on va acabar plorant de pura impotència. El que va passar va fer que Luitingo se sentís malament en veure Jessica així i va anar a disculpar-se amb ella.

Plena de llàgrimes, Bueno va confessar la raó de la seva reacció reiterant que mai no es va aprofitar de cap de les seves relacions. «Jo mai m'he aprofitat de ningú, al seu dia he aportat el mateix que l'altra persona», va explicar. «Sempre he callat, mai m'he defensat», va afegir molt afectada.

Els records es van amuntegar a la sevillana i va reviure les crítiques que va rebre en la seva relació amb Kiko. Van ser mesos molt complicats per a ella on va intentar no entrar en polèmiques esperant que les aigües es calmessin. Després de la conversa entre els dos concursants, Bueno i Luitingo van fer les paus i es van fondre en una abraçada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!