Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Plànol curt d'Isa Pantoja asseguda al plató de 'Supervivientes 2023' per defensar el pas del seu xicot, Asraf Beno, pel concurs

Isa Pantoja: el secret de la boda veu la llum gràcies a Jorge Javier Vázquez

Isa Pantoja ha vist com el presentador català revelava el gran secret en ple directe

Isa Pantoja ja compta els dies que falten per passar per l'altar amb la persona que li ha donat estabilitat i felicitat a la seva vida. I aquest no és cap altre que Asraf Beno.

La filla d'Isabel Pantoja sap que, per diversos motius, entre ells la pandèmia, la parella va haver d'ajornar més d'una vegada la celebració d'aquest enllaç. Feia molt de temps que ho havien organitzat tot i finalment serà el proper divendres, 13 d'octubre, quan la parella es donarà el 'sí, vull'.

El cas és que serà una cerimònia que tindrà com a gran protagonista Jorge Javier Vázquez. Sí, perquè la 'influencer' li va demanar al comunicador català en una entrevista a l'extint 'Deluxe' que fos el padrí del casament. Una cosa que Jorge Javier no esperava i aleshores no va poder respondre, perquè en aquell moment estava de baixa mèdica.

Isa Pantoja assisteix a la revelació del secret més ben guardat del seu enllaç nupcial

Com no podia ser altrament, l'expresentador de 'Sálvame' va acceptar ser el padrí del casament d'Isa Pantoja i Asraf. I ho va fer en aquella carta que va escriure a compte de l'estrena del seu nou programa.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Isa Pantoja i la seva parella es casaran en uns dies | Instagram, @isapantojam

Fins ara, no sabíem el motiu pel qual el català havia acceptat ser el padrí a l'enllaç d'Isa Pantoja i la seva parella. Però aquest dilluns, a 'Cuentos chinos', el seu nou espai televisiu, n'ha parlat de manera breu.

A la darrera entrega, la sisena de l'espai d'entreteniment, es van comentar les paraules d'Isa Pantoja, sobre les absències el dia del casament. Un enllaç que està a tocar. Especialment es referia a les del seu germà Kiko Rivera o la de la seva mare, Isabel Pantoja.

Jorge Javier revela la raó per la qual va acceptar ser el padrí del casament d'Isa Pantoja

Els col·laboradors del programa comentaven les paraules d'Isa Pantoja. I en un moment donat, reparaven que tenien davant a qui seria padrí del casament.

Jorge Javier Vázquez a l'estrena de Contes Xinesos a Telecinco
Jorge Javier revela la raó per la qual va acceptar ser el padrí del casament | Mediaset

Per això, algun li preguntava sense embuts què li semblava ser aquesta figura tan important per a Pantoja en un dia tan especial per a ella. El comunicador de Badalona s'arrencava confessant que «estic fart dels rebutjos que ha patit aquesta nena, amb mi no patirà cap rebuig».

Així, quedava clar que Jorge tenia un motiu per no fer-li aquest rebuig d'Isa Pantoja en un dia que esperava que fos el més feliç de la seva vida. Això sí, les xerrades sobre la presència de Jorge Javier, a qui no li agrada gaire assistir als casaments com a convidat, no es van fer esperar per part dels col·laboradors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Així va ser la petició de la televisiva al comunicador fa uns mesos

«T'han triat com a padrí perquè com a convidat, no vas a cap casament», asseguraven a plató, provocant que el públic es posés a riure durant una bona estona.

Isa Pantoja sent entrevistada per diversos mitjans de comunicació
Isa Pantoja va sorprendre tothom en revelar qui seria el padrí del casament | GTRES

Recordem que la petició d'Isa Pantoja a Jorge Javier es va produir en un 'Deluxe' quan 'Sálvame' ja havia finalitzat. En concret, va ser a principis del juliol passat quan Isa Pantoja va donar la bomba en directe davant María Patiño.

«El casament s'ha posposat diverses vegades, però vaig pensar en Jorge perquè ha estat el meu padrí televisiu. Sempre ha cregut en mi, sempre ha tingut un gest bonic per a mi i això ha significat moltíssim», exposava.

A més a més, la futura dona d'Asraf va lloar de manera contundent com li ha defensat el presentador de Badalona. «Moltes vegades, quan han passat coses familiars, no s'ha penedit com han fet altres persones, al contrari. Si ha hagut de dir les coses, les ha dit», declarava.